GameOver Vidcast NG #2

Εβδομάδα με Nioh Collection, Control και αρκετά ακόμα.

Με την είσοδό του, ο Φεβρουάριος δίνει μια σχετική πνοή στις κυκλοφορίες παιχνιδιών. Βέβαια, το πόσο “νέα” είναι κάποια από τα μεγάλα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα με τις κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, είναι εντελώς σχετικό.

Έτσι, έχουμε τη διάθεση της The Nioh Collection για το PS5, μιας “value for money” πρότασης, που περιλαμβάνει τα Nioh και Nioh 2, remastered και με αρκετές αναβαθμίσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι ταυτόχρονα αναβαθμίζεται

στο PS5 και η αρχική έκδοση του Nioh 2, εντελώς δωρεάν, αλλά όχι η αρχική έκδοση του Nioh. Τέλος, το Nioh 2 έρχεται αυτήν την εβδομάδα και σε υπολογιστές.

Επανακυκλοφοριών συνέχεια, αυτή τη φορά με την Ultimate Edition του Control. Έχουμε και εδώ να κάνουμε με μια αναβαθμισμένη έκδοση για τις κονσόλες νέας γενιάς (PS5, Xbox Series X|S) ωστόσο, οι κάτοχοι PS5 που είναι και συνδρομητές PS Plus θα μπορούν να παίξουν το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Remedy δωρεάν.

Τέλος, από τις κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας ξεχωρίζουμε το Haven (που μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Xbox Game Pass), το Destruction AllStars (που διατίθεται δωρεάν μέσα από το PS Plus) και το Ys IX: Mosntrum Nox. Για κάποια από αυτά, αλλά και περισσότερα, θα βρείτε reviews στο GameOver.gr τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Ακολουθεί η λίστα με τις κυκλοφορίες παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας, αλλά και το νέο μας Vidcast, με σχολιασμό αυτών, καθώς επίσης και της επικαιρότητας.

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδαςCultist Simulator – SwitchControl: Ultimate Edition – PS5, Xbox Series X|SDestruction AllStars – PS5Blue Fire – PC, SwitchWerewolf the Apocalypse: Earthblood – PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X|SSkyforge – SwitchHaven – PS4, SwitchThe Nioh Collection – PS5Nioh 2 – PCYs IX: Mostrum Nox – PS4Monkey Barrels – PCPacer – Xbox OneProject Winter – Xbox OneElemental Knights R – PS4Grey Skies: A War of the Worlds Story – SwitchRe: Zero: Starting Life in Another World – The Prophecy of the Throne – PS4, PC, SwitchRoombo: First BloodXbox OneGlittering Sword – PC, Xbox One, SwitchArrog – PS4, PS5How to Take of Your Mask: Remastered – PS4, Xbox One, SwitchHabroxia 2 – PS4, PC, Xbox One, Switch, PS VitaNuts – PC, Switch

The post GameOver Vidcast NG #2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα