Relic Entertainment: Ανεξαρτητοποιείται από τη Sega

Μέσω ανάρτησής της στο Χ, η Relic Entertainment ανακοίνωσε πως στο εξής ακολουθεί ανεξάρτητη πορεία και αποχωρεί από τον όμιλο εταιρειών της Sega.

Για πολλά χρόνια, η Sega αποτελούσε και τον βασικό publisher των τίτλων της Relic Entertainment, έχοντας εξαγοράσει το στούντιο από την THQ το 2013. Η Sega

είχε προβεί σε απολύσεις 121 εργαζομένων του στούντιο το περασμένο έτος, λίγο μετά το λανσάρισμα του Company of Heroes 3, ενώ είχε εκφράσει και την πρόθεσή της να πουλήσει το στούντιο εν μέσω εταιρικής αναδιοργάνωσης. Πλέον, κάποιος εξωτερικός επενδυτής κατάφερε να προσφέρει τα απαραίτητα κεφάλαια ούτως ώστε η Relic να αποκόψει τους δεσμούς της με τη Sega και να ακολουθήσει ανεξάρτητο δρόμο στην ανάπτυξη τίτλων.

Η Relic Entertainment στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί τη Sega για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε κατά τη διάρκεια της ανεξαρτητοποίησης. Το στούντιο θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τους υπάρχοντες τίτλους της, με την ενημέρωση 1.6 για το Company of Heroes 3 να γίνεται διαθέσιμη εντός του Απριλίου.

The post Relic Entertainment: Ανεξαρτητοποιείται από τη Sega first appeared on GameOver.

The post Relic Entertainment: Ανεξαρτητοποιείται από τη Sega appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα