Καινούργιος τίτλος με τους ήρωες της Marvel

Φαίνεται πως η γνωστή εταιρεία comics -και όχι μόνο- Marvel δουλεύει με διάφορα studios σε αρκετά καινούργια videogames. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία πρώτη γεύση από το Marvel 1943: Rise of Hydra -του Skydance New Media

studio. Αυτή την εβδομάδα η εταιρεία, μαζί με την κινεζική NetEase, μας έδειξαν το πρώτο gameplay trailer από τον καινούργιο τίτλο τους με το όνομα Marvel Rivals. 

Στο trailer βλέπουμε ότι ο τίτλος θα είναι ένα hero shooter όπου δύο ομάδες των έξι ατόμων θα παλεύουν μεταξύ τους. Στο video είδαμε gameplay από αρκετούς σούπερ ήρωες της Marvel, και στο τέλος είδαμε ότι τουλάχιστον ακόμα έξι θα προστεθούν στο roster του τίτλου. Τα ονόματα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι τα εξής: Iron Man, Peni Parker, Hulk, Doctor Strange, Luna Snow, Magik, Namor, Groot, Rocket Raccoon, Black Panther, Loki, και τέλος Spider-Man. Οι Magneto, Storm, Star-Lord, Mantis, Scarlet Witch και Punisher, φαίνεται να είναι οι επόμενοι ήρωες στη σειρά που θα συμμετέχουν στη μάχη. 

Ένα καινούργιο στοιχείο για την κατηγορία αυτή που βλέπουμε εδώ είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να συνδυάσουν τις δυνάμεις μέχρι και δύο ηρώων για να εξαπολύσουν ένα πολύ δυνατό χτύπημα στην αντίπαλη ομάδα. Στην περιγραφή του τίτλου στο Steam μαθαίνουμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να καταστρέφουμε τα περιβάλλοντα ανάλογα με την στρατηγική μας. Επίσης, για τα μελλοντικά update του παιχνιδιού το studio υπόσχεται περισσότερους γνωστούς χαρακτήρες από τη Marvel καθώς και καινούργιες και εντελώς διαφορετικές πίστες από τους κόσμους των comics της.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα έρθει στα χέρια μας το Marvel Rivals. Στο επίσημο site του όμως μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή για την κλειστή alpha του τίτλου, που θα διεξαχθεί τον Μάιο που μας έρχεται. Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται μόνο για PC προς το παρόν, σε Steam και Epic Games Store.

The post Καινούργιος τίτλος με τους ήρωες της Marvel first appeared on GameOver.

The post Καινούργιος τίτλος με τους ήρωες της Marvel appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα