Ο επικεφαλής του PlayStation Jim Ryan αποχωρεί από τη θέση του

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, πρόκειται σύντομα να αποχωρήσει από τη θέση του.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Sony, αναφέρει: “Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοινώσει σήμερα ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SIE Jim Ryan πήρε

την απόφαση να αποσυρθεί τον Μάρτιο του 2024, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια στο PlayStation“.

“Για να υποστηρίξει τον κ. Ryan στη μετάβασή του, ο Πρόεδρος, COO και CFO της Sony Group Corporation Hiroki Totoki θα αναλάβει το ρόλο του Προέδρου της SIE από τον Οκτώβριο του 2023. Από την 1η Απριλίου 2024, ο κ. Totoki θα διοριστεί προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της SIE, ενώ θα συνεχίσει τον τρέχοντα ρόλο του στη Sony Group Corporation“.

“Ο κ. Totoki θα συνεργαστεί στενά με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sony Group Corporation Kenichiro Yoshida και τη διοικητική ομάδα της SIE για να βοηθήσει στον καθορισμό του επόμενου κεφαλαίου του μέλλοντος του PlayStation, συμπεριλαμβανομένης της διαδοχής του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου της SIE“.

Από τη πλευρά του, ο Jim Ryan στη δική του δήλωση σχετικά με την αποχώρηση του, επικαλέστηκε δυσκολίες στο να συνδυάσει την οικογενειακή του ζωή στην Ευρώπη και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Βόρεια Αμερική.

“Μετά από 30 χρόνια, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την SIE τον Μάρτιο του 2024. Έχω απολαύσει την ευκαιρία να έχω μια δουλειά που αγαπώ σε μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία, δουλεύοντας με σπουδαίους ανθρώπους και απίστευτους συνεργάτες. Όμως, το βρίσκω όλο και πιο δύσκολο να συμβιβάζω τη ζωή στην Ευρώπη και την εργασία στη Βόρεια Αμερική“.

“Θα φύγω έχοντας το προνόμιο να δουλέψω πάνω σε προϊόντα που έχουν αγγίξει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο- το PlayStation θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου και αισθάνομαι πιο αισιόδοξος από ποτέ για το μέλλον της SIE. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Yoshida για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και και που είναι ένας απίστευτα ευαίσθητος και υποστηρικτικός ηγέτης“.

The post Ο επικεφαλής του PlayStation Jim Ryan αποχωρεί από τη θέση του first appeared on GameOver.

The post Ο επικεφαλής του PlayStation Jim Ryan αποχωρεί από τη θέση του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα