Αναβάθμιση του DualSense και μέσω PC

Η Sony, μέσα από σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, έδωσε τις λεπτομέρειες για την αναβάθμιση του DualSense μέσω υπολογιστή.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ήταν κάτι που ήθελαν οι χρήστες που προτιμούν να εκμεταλλεύονται το χειριστήριο της Sony σε υπολογιστή. Μέχρι πρότινος ήταν υποχρεωμένοι για να εκτελέσουν τις αναβαθμίσεις των χειριστηρίων να έχουν

πρόσβαση σε PS5. Η Sony δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον για την αγορά των PC, κάτι που προκύπτει και από την πρόσφατη διάθεση αποκλειστικών της τίτλων όπως το God of War, το Horizon: Zero Dawn, το Days Gone κ.α. αλλά και από κινήσεις σαν και αυτή που διευκολύνουν το κοινό που απολαμβάνει τις λειτουργίες του DualSense σε PC.

Πιο συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση, για την αναβάθμιση του χειριστηρίου χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή “Firmware updater for DualSense wireless controller” η οποία διατίθεται από τη Sony. Οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι οι εξής:

OSWindows 10 (64 bit) or Windows 11Storage space10 MB or moreDisplay resolution1024 × 768 or higherUSB portRequiredΔιαδικασία αναβάθμισηςΚατέβασμα της εφαρμογής “Firmware updater for DualSense wireless controller” από εδώ.Εκτέλεση του αρχείου εγκατάστασης και των οδηγιών που εμφανίζονται. Ενδέχεται κατά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής να ζητηθεί από τον χρήστη να γίνει λήψη επιπλέον λογισμικού που είναι απαραίτητο για τη χρήση του “Firmware updater for DualSense wireless controller”.Άνοιγμα της εφαρμογής.Σύνδεση του DualSense με καλώδιο USB στον υπολογιστή και εκτέλεση των οδηγιών που εμφανίζονται στο “Firmware updater for DualSense wireless controller”.

Κατά τη διαδικασία αναβάθμισης πρέπει να μην κλείσει ο υπολογιστής και να μην αποσυνδεθεί το DualSense. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εμφανίζεται σχετικό μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να εκτελεσθεί για ένα χειριστήριο τη φορά. Έτσι πρέπει να την επαναλάβετε για κάθε χειριστήριο ξεχωριστά.

Το DualSense κυκλοφορεί ήδη σε πέντε διαθέσιμα χρώματα ή όπως επίσημα ονομάζεται η Galaxy Collection.

Αναλυτικά τις εντυπώσεις του GameOver για το χειριστήριο της Sony μπορείτε να τις βρείτε στην παρουσίαση του PS5 αλλά και στο συμπληρωματικό video για το Astro’s Playroom.

The post Αναβάθμιση του DualSense και μέσω PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα