Αποχωρεί από τη διοίκηση o CEO της Unity

Πριν από λίγες ώρες η Unity Technologies αποκάλυψε ότι ο John Riccitiello, που κατείχε τη θέση του Πρόεδρου, του Διευθύνοντα Σύμβουλου και Πρόεδρου/ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, θα παραιτηθεί, με άμεση ισχύ.

Τα νέα έρχονται λίγο μετά το φιάσκο του Runtime Fee. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες η Unity

ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει μια νέα χρέωση βασισμένη στις εγκαταστάσεις παιχνιδιών, με την κοινότητα των developers να επαναστατεί και πολλούς να απειλούν να αλλάξουν τις μηχανές ανάπτυξης στην Unreal της Epic, με τη Unity να αναγκάζεται να υποσχεθεί ότι θα τροποποιούσε τη νέα πολιτική.

Τελικά, αποφασίστηκε ότι το Runtime Fee θα περιοριστεί στο 2,5% των εσόδων άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με βάση τα στοιχεία των χρηστών. Επιπλέον, θα ισχύει μόνο για τους τίτλους που δημιουργούνται με τη νέα έκδοση της μηχανής που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Ωστόσο, η εταιρεία αντιμετώπισε ένα τεράστιο πλήγμα στη φήμη της, το οποίο πιθανότατα οδήγησε στην αλλαγή της ηγεσίας. Η Unity αναζητά τώρα έναν μόνιμο Διευθύνοντα Σύμβουλο. Εν τω μεταξύ, ο James M. Whitehurst διορίστηκε Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ο Roelof Botha, Επικεφαλής Ανεξάρτητος Διευθυντής του Unity Board, ορίστηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

The post Αποχωρεί από τη διοίκηση o CEO της Unity first appeared on GameOver.

The post Αποχωρεί από τη διοίκηση o CEO της Unity appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα