Ετοιμάζεται MMO τίτλος στο σύμπαν της Marvel

Φαίνεται ότι ένα νέος Marvel MMO τίτλος είναι καθ’ οδόν, από την ομάδα ανάπτυξης πίσω από το DC Universe Online.

Το παραπάνω νέο έρχεται από την πιο πρόσφατη οικονομική έκθεση της Enad Global 7 (EG7), της εταιρείας που έχει στο χαρτοφυλάκιο της μια σειρά από game

studios, συμπεριλαμβανομένης της Daybreak Game Company, που μας έχει προσφέρει τα EverQuest και DC Universe Online μεταξύ άλλων. Στην παρουσίαση, η εταιρεία ανακοίνωσε την ύπαρξη ενός “unannounced MMORPG” που χρησιμοποιεί IP της Marvel.

Το MMO αναπτύσσεται από την Dimensional Ink Studios, τον ίδιο developer πίσω από το DC Universe Online, και, αν μεταβούμε στον ιστότοπο της Dimensional Ink, θα δούμε ότι παραθέτει ένα “μη ανακοινωθέν project” μαζί με το DCUO, καθώς και μια σειρά από αγγελίες αναζητήσεις προσωπικού για το μη ανακοινωμένο project.

Σύμφωνα με την EG7, επικεφαλής της ανάπτυξης του Marvel MMO είναι ο Jack Emmert, ο τρέχων επικεφαλής του DCUO και ο άνθρωπος πίσω από το unlicensed City of Heroes MMO του 2004. Οι μόνες άλλες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι αναφέρεται ως ένας “AAA” τίτλος και ότι περιλαμβάνεται στο “σχεδόν μακροπρόθεσμο pipeline” της EG7. Κάποια επίσημη ανακοίνωση ίσως γίνει στα The Game Awards τον επόμενο μήνα.

The new AAA Marvel MMO is being developed by Dimensional Ink Studios and spearheaded by CEO Jack Emmert, whose lengthy resume includes DCUO, City of Heroes/Villains, and Marvel Universe Online (which was also cancelled before release though ultimately succeeded by Marvel Heroes.) pic.twitter.com/ko0kyNvB2o

— Miller (@mmmmmmmmiller) November 26, 2021

The post Ετοιμάζεται MMO τίτλος στο σύμπαν της Marvel appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα