Έτοιμο για τη μετάβασή του στη νέα γενιά το Dauntless

Επιβεβαιώθηκε ότι το Dauntless θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα (2 Δεκεμβρίου) που διανύουμε στα συστήματα νέας γενιάς -PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Η “νέα έκδοση” του τίτλου θα υποστηρίζει γραφικά υψηλής ανάλυσης και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης χάρη στην ιπποδύναμη των νέων συστημάτων.

Να σημειώσουμε ότι μετά τη διάθεση της βελτιωμένης έκδοσης του Dauntless, οι κάτοχοι

PlayStation 5 μπορούν να κάνουν claim και να την κατεβάσουν δωρεάν από το PlayStation Store ενώ οι κάτοχοι Xbox Series X/S θα λάβουν αυτόματα τη βελτιωμένη έκδοση του Dauntless μέσω του Smart Delivery.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του Dauntless, που σύμφωνα με την δημιουργό του τίτλου, θα αναβαθμίζουν την εμπειρία σε όλους τους τομείς, είναι η δυνατότητα για ανάλυση 4K 60 fps, οι βελτιωμένοι φωτισμοί και έως και 90% ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης. Το Dauntless θα υποστηρίζει επίσης τις λειτουργίες 3D Audio και DualSense του PlayStation 5.

Όπως πάντα, το Dauntless θα υποστηρίζει απρόσκοπτο cross-generation και πλήρη cross platform υποστήριξη σε επτά διαφορετικές πλατφόρμες. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο τίτλος θα προσφέρει επίσης cross-progression επιλογές, ώστε οι παίκτες να μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες δοκιμάζουν τον τίτλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer που τονίζει τις next-gen βελτιώσεις του Dauntless

Το Dauntless είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post Έτοιμο για τη μετάβασή του στη νέα γενιά το Dauntless appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα