Η Insomniac επιβεβαίωσε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 δεν θα έχει co-op

Το Spider-Man 2 θα είναι μια “επική single-player περιπέτεια”, σύμφωνα με την Insomniac. Απορρίπτοντας έτσι, τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν το τίτλο να έχει και κάποια co-op στοιχεία.

Nope! It is an epic single-player adventure!

Insomniac Games (@insomniacgames) May 22, 2023

Οι εικασίες σχετικά με την ύπαρξη co-op στο παιχνίδι άρχισαν να εξαπλώνονται λόγω της

αναμόχλευσης παλαιότερων σχολίων που έκανε ο ηθοποιός που υποδύεται τον Miles Morales. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο συνέδριο SacAnime, ο Nadji Jeter ρωτήθηκε αν το sequel θα υποστηρίζει co-op, και απάντησε: “Δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί ή όχι, αλλά έτσι νομίζω“.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε στο Twitter αν ο τίτλος θα περιέχει co-op, η Insomniac διέψευσε γρήγορα και ρητά τις φήμες. “Όχι! Πρόκειται για μια επική single player περιπέτεια !” δήλωσε το στούντιο.

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου τίτλου της Insomniac, παρόλα αυτά με το PlayStation Showcase να πλησιάζει -Τετάρτη 24 Μάϊου στις 23:00- μια ανακοίνωση ημερομηνίας του επόμενου κεφαλαίου των περιπετειών του Spidey μοιάζει αρκετά πιθανή.

Υπενθυμίζουμε πως η παρουσίαση της Sony, η οποία θα έχει διάρκεια πάνω από μια ώρα, θα καλυφθεί με live εκπομπή από το YouTube κανάλι του GameOver.gr

The post Η Insomniac επιβεβαίωσε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 δεν θα έχει co-op appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα