Η Koch Media μετονομάστηκε σε Plaion

Μέσω μιας γραπτής δήλωσης που εξέδωσε ο εκδότης, ανακοινώθηκε ότι με άμεση  ισχύ, όλες οι εταιρείες της Koch Media παγκοσμίως θα χρησιμοποιούν πλέον το όνομα “Plaion”, αντικαθιστώντας έτσι ουσιαστικά ένα όνομα που υφίσταται από την αρχική ίδρυση της Koch Media το 1994.

Today marks an exciting day in the history of Koch Media by rebranding into PLAION. Our passion

for entertainment has driven our continuous evolution since 1994. We're writing the next chapter of our journey in offering unique entertainment experiences. Welcome to PLAION! pic.twitter.com/1H4UdXqi44

— PLAION (@PLAION_official) August 4, 2022

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Plaion, Klemens Kundratitz, δήλωσε σχετικά με την αλλαγή: «Τα τελευταία 28 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια απίστευτα ισχυρή επιχείρηση, συνεργαζόμενη με πολλά από τα πιο γνωστά ονόματα του κλάδου. Από το 2018 και την ένταξή μας στον Όμιλο Embracer, η ανάπτυξη αυτή επιταχύνθηκε και γινόμαστε ολοένα και πιο διαφοροποιημένοι. Για να αντικατοπτρίσουμε την εξελισσόμενη φύση της επιχείρησής μας όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και τη γεωγραφία καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε όλο τον κόσμο, επιλέξαμε το νέο μας όνομα ώστε να απεικονίσουμε καλύτερα ποιοι είμαστε και το ταξίδι που κάνουμε».

Και πρόσθεσε: «Το νέο μας όνομα προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την πλούσια ιστορία μας ως εκδότης και το εξαιρετικό, συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο μας από στούντιο ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης, που έχουν στις τάξεις τους πολλούς δημιουργικούς ανθρώπους, να συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει την φιλοδοξία μας ως παγκόσμιος παίκτης στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά έχει και ως σκοπό να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας. Το όραμά μας είναι να ενεργοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε τις ομάδες και τους συνεργάτες μας, ξεκλειδώνοντας πλήρως τις δυνατότητές τους».

Σύμφωνα με τη δήλωση, το νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο έχει ένα πράσινο τριγωνικό σχήμα, έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το κουμπί «play». Χαρακτηριστικά η δήλωση αναφέρει: «Μαζί με το νέο όνομα έρχεται ένα νέο λογότυπο που αντιπροσωπεύει το διαδραστικό κουμπί αναπαραγωγής, το αφηρημένο “P” μέσα στο λογότυπο είναι αναπαράσταση του νέου μας ονόματος ενώ η κορδέλα συμβολίζει τον συνδετικό ρόλο που έχουμε ως Plaion, ως ηγέτης στην ψηφιακή ψυχαγωγία».

Προς το παρόν φαίνεται πως  ότι η Plaion (πρώην Koch Media) θα συνεχίσει να διατηρεί τις υφιστάμενες θυγατρικές εταιρίες τις, όπως τις Deep Silver, Prime Matter, Milestone, Vertigo Games και Ravenscourt, με τα υπάρχοντα ονόματά τους.

The post Η Koch Media μετονομάστηκε σε Plaion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα