Η Tencent απόκτησε μειοψηφικό μερίδιο στη Dontnod Entertainment

Η Tencent απέκτησε ένα μειοψηφικό μερίδιο στη Dontnod Entertainment, δημιουργό πίσω από τα Life is Strange και Vampyr, έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Dontnod.

Ως μέρος της παραπάνω επένδυσης, η Tencent έχει τη δυνατότητα να προτείνει τον διορισμό ενός αντιπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Dontnod Entertainment. Τα κεφάλαια που θα μπουν στα ταμεία της Dontnod, θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για τη χρηματοδότηση της βελτίωσης της στρατηγικής της Dontnod Entertainment για την ανάπτυξη

νέων self-publishing πνευματικών ιδιοκτησιών σε παγκόσμιο επίπεδο σε υπολογιστές, κονσόλες και mobile πλατφόρμες.

Η Dontnod Entertainment ανακοίνωσε επίσης την υπογραφή μιας συμφωνίας επιχειρηματικής συνεργασίας με την Tencent.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Tencent ως επενδυτή της Dontnod”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dontnod Entertainment, Oskar Guilbert. “Αυτή είναι μια πραγματική έκφραση εμπιστοσύνης από έναν βασικό ηγέτη στα online games, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μια σειρά από επιτυχημένες ιστορίες και έχει επενδύσει σε πολλές κορυφαίες εταιρείες στην βιομηχανία των video games. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Dontnod βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εκμεταλλευτεί τους διάφορους οδηγούς ανάπτυξης στη βιομηχανία των video games, ιδίως στην Κίνα και σε mobile πλατφόρμες, σε συνεργασία με έναν κορυφαίο του κλάδου. Η αύξηση κεφαλαίου που ανακοινώθηκε σήμερα θα μας επιτρέψει να «σηκωθούμε» και να ενισχύσουμε την ανάπτυξη του αναπτυξιακού μας σχεδίου, το οποίο στοχεύει να αποκομίσει περισσότερη αξία από τις πρωτότυπες δημιουργίες μας, κάνοντας publish περισσότερα παιχνίδια”.

The post Η Tencent απόκτησε μειοψηφικό μερίδιο στη Dontnod Entertainment appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα