Με συγχρηματοδότηση από την Tencent η ανάπτυξη του Vanguard

H Remedy Entertainment έκανε γνωστό ότι ο επερχόμενος free-to-play cooperative shooter PvE τίτλος της με την κωδική ονομασία “Vanguard” (η πρώτη δοκιμή της Remedy στην αγορά των multiplayer τίτλων), θα συγχρηματοδοτηθεί από την Tencent όπως περιγράφεται σε μια νέα παγκόσμια συμφωνία ανάπτυξης, αδειοδότησης και διανομής. Να θυμίσουμε ότι η  Tencent κατέχει ένα μειοψηφικό μερίδιο (3,8%) στην εταιρεία, που αποκτήθηκε τον Μάιο του 2021.

Ο

νέος τίτλος, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα συνδυάζει τη “διάσημη” αφηγηματική τεχνογνωσία της Remedy με δράση, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας καθηλωτικής multiplayer εμπειρίας, θα γίνει self-published από το φινλανδικό studio παγκοσμίως, με εξαίρεση κάποιες επιλεγμένες ασιατικές αγορές. Σε αυτές τις χώρες, η Tencent θα αναλάβει να πραγματοποιήσει το localization και το publishing.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, το Vanguard βρίσκεται ακόμα σε φάση “proof-of-concept”, που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει αρκετά. Ο προϋπολογισμός για την ανάπτυξή του μέχρι το τέλος του πρώτου έτους αναφέρεται ότι είναι εντός του συνηθισμένου εύρους ενός “ΑΑΑ” τίτλου της Remedy. Η Tencent θα συγχρηματοδοτήσει την ανάπτυξη με τη Remedy, με τα δύο μέρη να είναι υπεύθυνα για τα δικά τους publishing και λειτουργικά έξοδα στις αντίστοιχες περιοχές τους, ενώ θα μοιράζονται ένα μέρος των εσόδων στο άλλο μέλος μετά την κάλυψη του κόστους ανάπτυξης του τίτλου.

Επιπλέον, η Remedy αδειόδοτησε την Tencent για την ανάπτυξη και publishising μιας mobile έκδοσης του Vanguard σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση τα κόστη της ανάπτυξης και του publsihing θα βαραίνουν εξ ολοκλήρου την Tencent, ενώ οι δυο εταιρείες συμφώνησαν σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για την κατανομή των εσόδων του Vanguard Mobile.

The post Με συγχρηματοδότηση από την Tencent η ανάπτυξη του Vanguard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα