Τα καλύτερα παιχνίδια του 2021 – Ψηφοφορία Αναγνωστών

Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμα παράξενης και δύσκολης χρονιάς, έφτασε η στιγμή για την καθιερωμένη ψηφοφορία των αναγνωστών του GameOver.gr για την ανάδειξη των καλύτερων παιχνιδιών του έτους. Όπως και το άρθρο με τα αγαπημένα παιχνίδια της συντακτικής ομάδας, που δημοσιεύεται λίγο πριν το τέλος του χρόνου, η ψηφοφορία των αναγνωστών μας είναι πια ένας θεσμός που

εκτιμούμε ότι δίνει ένα σημαντικό στίγμα για το πώς κύλησε η εκάστοτε gaming χρονιά.

Για μια ακόμα φορά υπεύθυνος για το στήσιμο της ψηφοφορίας ήταν ο Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά για να στήσει τις κατηγορίες και να προσθέσει σε αυτές τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2021. Στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου λοιπόν, θα μπορέσετε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες και πλατφόρμες, όμως στο τέλος αυτής της ψηφοφορίας μην ξεχάσετε να δηλώσετε τα στοιχεία σας ώστε να λάβετε μέρος και στον διαγωνισμό που τρέχουμε αυτή τη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος δύο αναγνώστες μας που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, θα κερδίσουν από ένα σετ δώρων, τα οποία χορηγεί για την ψηφοφορία μας η εταιρεία Enarxis Dynamic Media. Ένας/ μία αναγνώστης/τρια μας θα κερδίσει ένα gaming πληκτρολόγιο Cyclops και ΄ένα gaming ποντίκι Titan, ενώ ένας/ μία ακόμα αναγνώστης/τρια μας θα κερδίσει ένα gaming headset Medusa και ένα χειριστήριο Aspis.

Η κλήρωση θα γίνει μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και οι νικητές, μαζί βεβαίως με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα ανακοινωθούν μέσα από σχετικό άρθρο που θα δημοσιευθεί στο GameOver.gr. Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα δώρα από τους διαγωνισμούς του GameOver.gr στέλονται στους νικητές αποκλειστικά και μόνο με κούριερ και με χρέωση παραλήπτη.

Ευχομαστε καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!

Ψηφίστε τα καλύτερα παιχνίδια του 2021 εδώ!

The post Τα καλύτερα παιχνίδια του 2021 – Ψηφοφορία Αναγνωστών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα