Νέα συνεργασία της Private Division με τρία στούντιο ανάπτυξης

Με σκοπό την έκδοση του επόμενου τίτλου της εκάστοτε ομάδας.

Η Take-Two Interactive έκανε γνωστό πως η Private Division, δηλαδή το τμήμα έκδοσή της που επικεντρώνεται κυρίως σε κυκλοφορίες της κατηγορίας indie, έχει έρθει σε συμφωνία με τις ομάδες ανάπτυξης Moon Studios, League of Geeks και Roll7, προκειμένου να αναλάβει την έκδοση των νέων τίτλων τους.

Η Moon

Studios είναι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα Ori and the Blind Forest και Ori and the Will of the Wisps, και όπως έγινε γνωστό μέσα από τη νέα συμφωνία, το αυστριακό στούντιο αναμένεται να εργαστεί επάνω σε ένα νέο action-RPG, με τους δημιουργούς του Armello, την League of Geeks, και το στούντιο πίσω από τα OlliOlli και OlliOlli 2 Welcome to Olliwood, την Roll7, να εστιάζουν στην ανάπτυξη νέων τίτλων και IPs. Και τα τρία νέα παιχνίδια -ένα από κάθε στούντιο ανάπτυξης- βρίσκονται επί του παρόντος σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Επομένως, δεν έχει γίνει γνωστή καμία ημερομηνία διάθεσης, με την Take-Two να αναμένει ότι το νέο action-RPG της Moon Studios θα γίνει διαθέσιμο το συντομότερο εντός του οικονομικού έτους της εταιρείας για το 2022.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Private Division, Michael Worosz: "Οι συνεργασίες μας με τα Moon Studios, League of Geeks και Roll7 συνεχίζουν να ενισχύουν τον κατάλογο με τα ονόματα της Private Division με περισσότερους από τους καλύτερους δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε παράλληλα με εκείνους τους έμπειρους developers για να τους παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη, έτσι ώστε να ωθήσουν τα δημιουργικά οράματά τους στο επόμενο επίπεδο."

Πρόσφατες εκδόσεις της Private Division αποτελούν τα The Outer Worlds, Ancestors: The Humankind Odyssey και Disintegration, ενώ η αμερικανική εταιρεία ανέλαβε επίσης και την ανάπτυξη του Kerbal Space Program 2 από την πρώην ομάδα ανάπτυξης, Star Theory, προωθώντας το εν λόγω project στο νεοϊδρυθέν στούντιο με την ονομασία "Intercept Games".

Keywords
Τυχαία Θέματα