Οι Casey Hudson και Mark Darrah αποχωρούν από την BioWare

Μέσα από σχετική ενημέρωση στην επίσημα σελίδα τoυ καναδικού στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, έγινε γνωστή η αποχώρηση των Casey Hudson και Mark Darrah από την Bioware, General Manager του εν λόγω στούντιο και Executive Producer για τo Dragon Age, αντίστοιχα.

Ωστόσο, επισημαίνεται πως η πορεία των ήδη ανακοινωμένων παιχνιδιών, όπως ο επόμενος τίτλος

στη σειρά Dragon Age και η Mass Effect: The Legendary Edition, δεν θα επηρεαστεί από την παραπάνω εξέλιξη, καθώς η ανάπτυξή τους θα συνεχιστεί όπως είναι προγραμματισμένη. Η θέση του Executive Producer για το επόμενο παιχνίδι της σειράς Dragon Age καλύπτεται, πλέον, από τον Chistian Dailey, βετεράνο της Blizzard και Director της BioWare Austin, ενώ ο Matthew Coldman παραμένει στο ρόλο του Creative Director.

Στην ίδια ενημέρωση, η Laura Melie, επικεφαλής των στούντιο της EA, αναφέρει: “Όταν σκέφτομαι το μέλλον της BioWare και το ταλέντο της επόμενης γενιάς που διαθέτουμε, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο σίγουρη και αισιόδοξη. Καθώς κοιτάζουμε το μέλλον του στούντιο και τα projects που βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη, το ταλέντο της BioWare για την επόμενη γενιά οδηγεί το στούντιο μπροστά και εργάζεται επάνω σε ορισμένα απίστευτα παιχνίδια, τα οποία ξέρω ότι θα είστε ενθουσιασμένοι να βιώσετε τα επόμενα χρόνια.” Παράλληλα, η αναζήτηση για το νέο General Manager έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Gary McKay, Senior Director στο τμήμα των Αναπτυξιακών Λειτουργιών του στούντιο, να έρχεται για να καλύψει προσωρινά τη συγκεκριμένη θέση.

Σε δική του ανάρτηση, ο Casey Hudson αναφέρθηκε στην σχεδόν εικοσαετή ιστορία του με την BioWare, στη διάρκεια της οποίας κατείχε υψηλή θέση εργασίας στην ανάπτυξη πολλών τίτλων της καναδικής ομάδας, όπως το Star Wars: Knights of the Old Republic και την τριλογία παιχνιδιών της σειράς Mass Effect. Το 2014 αποχώρησε από το καναδικό στούντιο και εντάχθηκε στη Microsoft, καθώς τρία χρόνια αργότερα επέστρεψε στη BioWare, στη θέση του General Manager. Όπως ο ίδιος δηλώνει: “Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, ήταν μία ευκαιρία για εμένα να σκεφτώ το μέλλον μου. Συνειδητοποιώ ότι έχω ακόμα τεράστια ενέργεια για να δημιουργήσω, αλλά επίσης και ότι πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.”

Σε αντίστοιχη δημοσίευση προχώρησε και ο Mark Durrah, έχοντας συμπληρώσει 23 χρόνια καριέρας με την BioWare, στα περισσότερα εκ των οποίων κατείχε τη θέση του Executive Producer για τη σειρά Dragon Age. “Έχω προσφέρει στους ανθρώπους μία ευκαιρία να εξερευνήσουν τους εαυτούς τους μέσα από τα παιχνίδια μας“, αναφέρει ο ίδιος. “Μου αρέσει να πιστεύω ότι βοήθησα για να γίνουν οι ζωές ορισμένων από εσάς λίγο καλύτερες. Ελπίζω να έχω δίκιο. Δεν ξέρω τι έπεται για εμένα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος να το ανακαλύψω. Ακριβώς όπως είμαι ενθουσιασμένος που ανακαλύπτω τι γίνεται τώρα το Dragon Age.”

The post Οι Casey Hudson και Mark Darrah αποχωρούν από την BioWare appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα