Πρώτο τρέιλερ για το F1 Manager 2023

Η ομάδα ανάπτυξης της Frontier ανακοίνωσε την επιστροφή του F1 Manager με μια νέα έκδοση για 2023 και την τρέχουσα σεζόν. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One και

PC.

Το F1 Manager 2023 υπόσχεται βαθύτερα συστήματα, πιο δυναμικούς αγώνες και μεγαλύτερη δέσμευση στην αυθεντικότητα. Στον τίτλο έχει προστεθεί λειτουργία επανάληψης αγώνων, καθώς και νέα χαρακτηριστικά στη λειτουργία καριέρας η οποία επιστρέφει.

Υπάρχει η προσθήκη, ανάληψης του ρόλου του Sporting Director, για να διαχειριστείτε το πλήρωμα των pit και το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους και να εξισορροπήσετε τα γρήγορα pit stop με τα δαπανηρά λάθη. Οι νέοι κανόνες για το βάρος του οχήματος θα σημαίνουν επίσης ότι οι παίκτες θα πρέπει να εξισορροπήσουν την απόδοση και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Παράλληλα με την F1, τα πρωταθλήματα F2 και F3 θα προσομοιωθούν πλήρως για να μπορούν οι παίκτες να ανιχνεύσουν τα ταλέντα της επόμενης σεζόν.

Άλλες προσθήκες θα εξασφαλίσουν ότι οι αγώνες θα είναι πιο δυναμικοί. Οι μεταβαλλόμενες αγωνιστικές γραμμές θα επιτρέπουν στους οδηγούς να μονομαχούν για βαθμούς πιο ρεαλιστικά, ενώ ένα σύστημα εμπιστοσύνης του οδηγού υποστηρίζει τολμηρούς ελιγμούς προσπέρασης.

Υπενθυμίζουμε πως η Frontier τερμάτισε την υποστήριξη για το F1 Manager 2022 λιγότερο από δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του, γεγονός που απογοήτευσε πολλούς φίλους του τίτλου.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αναμένουμε να μάθουμε σύντομα.

The post Πρώτο τρέιλερ για το F1 Manager 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα