Ριζικές αλλαγές στο επόμενο Battlefield μετά το πάθημα του Battlefield 2042

Σε αποκλειστικό δημοσίευμα στο Xfire αναφέρεται ότι παρά την αποτυχία, όπως τη χαρακτηρίζουν εσωτερικά στην EA και στη DICE, του Battlefield 2042, ένας νέος τίτλος βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Η EA στηρίζει την προσπάθεια αυτή, διαθέτοντας πόρους προκειμένου να αναβιώσει σωστά το franchise. Στην κατεύθυνση αυτή και μαθαίνοντας από τα λάθη του πιο πρόσφατου τίτλου, θα γίνει αναίρεση πολλών αλλαγών που έγιναν στο Battlefield 2042.

Ποιες αλλαγές θα αναιρεθούν στον επόμενο τίτλο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τις γνωρίζει κάποιος, ωστόσο θεωρείται πιθανό να αφορούν αυτές που έλαβαν πληθώρα αρνητικών κριτικών, όπως οι 128 ταυτόχρονοι παίκτες και οι specialists. Το νέο Battlefield, με βάση τις ίδιες πηγές, θα διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, εσωτερικές πηγές στην EA και την DICE επιβεβαιώνουν ότι, παρά τις χαμηλές πωλήσεις του Battlefield 2042, θα συνεχιστούν οι αλλαγές και οι βελτιώσεις προκειμένου να ικανοποιήσουν το κοινό του. Πιο συγκεκριμένα, για το θέμα των specialists, το οποίο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο ακόμα και πριν κυκλοφορήσει το Battlefield 2042, πραγματοποιείται μια σοβαρή προσπάθεια μέσα από μια σειρά δοκιμών που έγιναν προκειμένου να βελτιωθεί. Όπως φαίνεται οι ρόλοι των specialists θα είναι πιο συνδεδεμένοι με τις κλάσεις, κάτι το οποίο ζητούσε η κοινότητα.

Παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του δυναμικού της DICE βρίσκεται ήδη στην ανάπτυξη για τον νέο τίτλο της σειράς, η υποστήριξη για το Battlefield 2042 θα συνεχιστεί. Έτσι, πρόβλεπεται να δοθούν τουλάχιστον ακόμα 4 specialists, 4 battle passes καθώς ακόμα και ένας χάρτης που θα ονομάζεται Exposure.

The post Ριζικές αλλαγές στο επόμενο Battlefield μετά το πάθημα του Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα