Σημαντική επιτυχία για το Ghost of Tsushima

Το Ghost of Tsushima κατάφερε να ξεπεράσει τον αριθμό των πέντε εκατομμύριων αντίτυπων που έχουν πουληθεί από την στιγμή της κυκλοφορίας του τον περασμένο Ιούλιο.

Το παραπάνω έγινε γνωστό μέσα από ένα άρθρο των The New York Times αφιερωμένο στην νέα κονσόλα της Sony, PlayStation

5, μέσα στο οποίο γίνεται αναφορά στα στοιχεία των πωλήσεων του Ghost of Tsushima.

“Η Sony αποδίδει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στην τελευταία γενιά των κονσόλων, στη δημοτικότητα των αποκλειστικών παιχνιδιών της, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν παλιοσειρες όπως το God of War -με πωλήσεις πάνω από 51 εκατομμύρια αντίτυπων-, αλλά και νέες σειρές όπως το Ghost of Tsushima, με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα να πωλούνται από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο”, αναφέρει το άρθρο.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Ghost of Tsushima πέτυχε αυτό το ορόσημο τόσο σύντομα, καθώς το παιχνίδι είχε κυριαρχήσει στα charts όταν κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πηρέ τον τίτλο του πιο γρήγορο σε πωλήσεις first party παιχνίδι του PlayStation 4 στην Ιαπωνία.

Το να συνεχίσει την επιτυχία του και στο PlayStation 5, είναι αρκετά πιθανό καθώς προσφέρει frame rates έως και 60FPS στην κονσόλα της επόμενης γενιάς της Sony χρησιμοποιώντας την backwards compatibility δυνατότητα της.

Το Ghost of Tsushima είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4.

The post Σημαντική επιτυχία για το Ghost of Tsushima appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα