Συνεργασία Behavior Interactive και Konami

Το Silent Hill επισκέπτεται το Dead By Daylight.

Η Behavior Interactive ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την Konami για το νέο κεφάλαιο του Dead by Daylight, έχοντας ως θέμα το Silent Hill της Konami, συμπεριλαμβανομένου του πιο χαρακτηριστικού χαρακτήρα της horror σειράς, τον Pyramid

Head.

Θυμίζουμε ότι το Dead By Daylight θέλει τέσσερις παίκτες να προσπαθούν να επιζήσουν ενάντια σε έναν παίκτη, που έχει αναλάβει τον ρόλο ενός δολοφόνου. Πιστεύουμε ότι εύκολα όλοι καταλάβαμε σε ποια κατηγορία ταιριάζει ο Pyramid Head, με το μεγάλο μαχαίρι και την συνήθεια του να κυνηγάει αδίστακτα ανθρώπους. Επιπλέον, με το νέο κεφάλαιο θα έχουμε την είσοδο ενός νέου χάρτη, βασισμένο στο Midwich Elementary School από το πρώτο Silent Hill, καθώς και την Cheryl Mason, ως νέο survivor χαρακτήρα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Pyramid Head να εμφανίζεται σε άλλους τίτλους, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά “ταιριάζει”, καθώς η Konami τον έχει συμπεριλάβει κατά το παρελθόν σε παιχνίδια φιλικά προς την οικογένεια όπως τα New International Track & Field, Krazy Kart Racing και Super Bomberman R.

Το Dead by Daylight: Silent Hill αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 16 Ιουνίου 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα