Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα

Μέσα απο ένα Δελτίο Τύπου, έγινε γνωστό ότι η συνδρομητική streaming υπηρεσία της Disney, το Disney+, θα γίνει επίσημα διαθέσιμο και στη χώρα μας, προσφέροντας στους συνδρομητές αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους των Disney+, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Αναλυτικά

το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το Disney+ ανακοινώνει 42 νέες χώρες λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, φέτος το καλοκαίρι

Ελλάδα, (26 Ιανουαρίου 2022) – Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαιώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές* φέτος το καλοκαίρι. Οι νέες χώρες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney+, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.

Η πλήρης λίστα των χωρών (αλφαβητικά) που θα λανσαριστεί το Disney+ φέτος το καλοκαίρι:

ΑίγυπτοςΑλβανίαΑλγερίαΑνδόρραΒατικανόΒόρεια ΜακεδονίαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΒουλγαρίαΕλλάδαΕσθονίαΗνωμένα Αραβικά ΕμιράταΙορδανίαΙράκΙσραήλΚατάρΚόσοβοΚουβέιτΚροατίαΛετονίαΛίβανοςΛιβύηΛιθουανίαΛιχτενστάινΜάλταΜαρόκοΜαυροβούνιοΜπαχρέινΝότια ΑφρικήΟμάνΟυγγαρίαΠαλαιστίνηΠολωνίαΡουμανίαΣαν ΜαρίνοΣαουδική ΑραβίαΣερβίαΣλοβακίαΣλοβενίαΤουρκίαΤσεχική ΔημοκρατίαΤυνησίαΥεμένη

The post Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα