Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του PlayStation VR2

Η Sony, κάνοντας μια κίνηση από το πουθενά, προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου σχεδιασμού για το headset του PlayStation VR2, καθώς και τα ενημερωμένα σχέδια των Sense Controllers.

Αρχικά να μπορούμε να δούμε ότι η σχεδίαση του PlayStation VR2 δεν απέχει πολύ από αυτή του αρχικού PlayStation VR, καθώς έχουμε τη χρήση του άσπρου και μαύρου χρώματος, που έρχεται να ταιριάξει με το βασικό PlayStation

5. Ωστόσο, το headset έχει μια πιο στρογγυλεμένη εμφάνιση, προκειμένου να ταιριάζει με το κυκλικό σχήμα των Sense Controllers.

Το βάρος και η ισορροπία του headset θα είναι σε παρόμοια επίπεδα με του αρχικού PS VR, το οποίο γενικά θεωρείται ως ένα από τα πιο άνετα VR headset (αν και το PS VR2 θα είναι ελαφρύτερο) και θα διαθέτει επίσης τον ίδιο τύπο του ρυθμιζόμενου headband. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται και ένας επιλογέας προσαρμογής των φακών και ένας νέος σχεδιασμός εξαερισμού.

“Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τη σχεδίαση του PlayStation VR2 headset, ένας από τους τομείς που ήθελα να εστιάσω πρώτα ήταν η ιδέα της δημιουργίας ενός αεραγωγού στα ακουστικά για να βγαίνει ο αέρας, παρόμοιο με τους αεραγωγούς στην κονσόλα PS5 που επιτρέπει την ροή του αέρα”, αναφέρει ο senior art director Yujin Morisawa. “Οι μηχανικοί μας σκέφτηκαν αυτή την ιδέα ως έναν καλό τρόπο για να επιτρέψουν τον αερισμό και να αποφύγουν το θάμπωμα των φακών ενώ οι παίκτες έχουν βυθιστεί στα VR παιχνίδια τους. Εργάστηκα σε πολλές σχεδιαστικές ιδέες για να το πετύχουμε αυτό, και στον τελικό σχεδιασμό μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει λίγος χώρος μεταξύ της επάνω και της μπροστινής επιφάνειας του scope που περιέχει τον ενσωματωμένο εξαερισμό”.

“Είμαι πραγματικά περήφανος για το πώς έγινε αυτό και για τα θετικά σχόλια που έχω λάβει μέχρι τώρα. Ελπίζω να συμφωνήσουν και οι PlayStation fans μας και ανυπομονώ να το δοκιμάσουν”.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της CES, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της χρονιάς, η Sony είχε αποκαλύψει τις προδιαγραφές για το PlayStation VR2, με δυνατότητα για αναβαθμισμένη ανάλυση, καθώς και haptic feedback και eye tracking. Το headset απαιτεί μόνο ένα μόνο καλώδιο για να συνδεθεί στο PlayStation 5 και χωρίς την απαίτηση για χρήση της PlayStation κάμερας.

Μπορείτε να δείτε τις νέες εικόνες του PlayStation VR2 παρακάτω.

The post Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του PlayStation VR2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα