Κάτω από τις προσδοκίες της Square Enix οι πωλήσεις του Marvel’s Guardians of the Galaxy

Η Square Enix έκανε γνωστό ότι οι πωλήσεις του Marvel’s Guardians of the Galaxy ήταν κάτω από τις προσδοκίες της εταιρείας, όταν κυκλοφόρησε ο τίτλος την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης ενημέρωσης των αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο πρόεδρος της Square Enix,

Yosuke Matsuda, είπε: “παρά τις καλές κριτικές, οι πωλήσεις του παιχνιδιού κατά την κυκλοφορία κινήθηκαν κάτω από τις αρχικές μας προσδοκίες”. Ωστόσο, ο Matsuda συνέχισε προσφέροντας μερικά καλά νέα, λέγοντας ότι “οι πρωτοβουλίες προσφορών που ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο του 2021 και συνεχίσαμε το νέο έτος είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και σκοπεύουμε να εργαστούμε για να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις πωλήσεις για να αντισταθμίσουμε το αργό ξεκίνημα του τίτλου”.

Η αλήθεια είναι ότι το Marvel’s Guardians of the Galaxy πήρε όντως καλές αξιολογήσεις από διάφορα μέσα του χώρου, αλλά αρκετοί παίκτες ήταν ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί για τον Marvel τίτλο που εξέδωσε η Square Enix, μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά απογοητευτικού Marvel’s Avengers το 2020.

Φαίνεται ότι η διάδοση των καλών εντυπώσεων από στόμα σε στόμα, σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις που υπήρξαν για τον τίτλο τόσο σε retail όσο και σε digital μέσω των Microsoft Store και PlayStation Store, οδήγησαν το Marvel’s Guardians of the Galaxy να αρχίσει να πουλάει αρκετά καλύτερα.

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

The post Κάτω από τις προσδοκίες της Square Enix οι πωλήσεις του Marvel’s Guardians of the Galaxy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα