Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του Returnal στο PlayStation 5

Μέσω ενός νέου trailer, που προβλήθηκε στα πλαίσια των Game Awards 2020, οι Sony Interactive Entertainment και Housemarque -publisher και ομάδα ανάπτυξης, αντίστοιχα- ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Returnal, με αυτή να έχει οριστεί στις αρχές της ερχόμενης άνοιξης.

Πρόκειται για ένα roguelike-shooter προοπτικής τρίτου προσώπου και αναμένεται να αποτελέσει αποκλειστικότητα για τη νέα κονσόλα

της Sony, με γρήγορους χρόνους φόρτωσης και υποστήριξη για Haptic Feedback, Adative Driggers και 3D Audio Tech. Έπειτα από μία απρόσμενη προσεδάφιση σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, ο παίκτης, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της Selene, θα κληθεί να εξερευνήσει άγονα τοπία και απολιθώματα ενός αρχαίου πολιτισμού που αποσυντίθεται, προκειμένου να επιβιώσει, με απώτερο στόχο τη διαφυγή του από αυτόν τον αφιλόξενο κόσμο.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο, που ορίζει τον συγκεκριμένο πλανήτη και κατ’ επέκταση την προοπτική ολόκληρου του παιχνιδιού, είναι η ικανότητά του να τροποποιείται, έπειτα από κάθε αποτυχία της Selene, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον εξοπλισμό που διαθέτει, αναγκάζοντας τον παίκτη να προχωρά σε διαφορετικούς συνδυασμούς αξιοποίησης του νέου, αναδιαμορφωμένου περιβάλλοντος και του διαφορετικού εξοπλισμού, που έχει στην κατοχή του κάθε φορά, προσφέροντας εκ νέου την προσέγγιση για τη στρατηγική επιβίωσης υπό μία διαφορετική προοπτική.

Το Returnal θα κυκλοφορήσει στις 19 του ερχόμενου Μάρτη, αποκλειστικά στο PlayStation 5. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Gameplay Trailer του παιχνιδιού.

The post Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του Returnal στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα