Ανακοινώθηκε το ARK II, μια αποκλειστικότητα του Xbox Series

Κατά την διάρκεια των The Game Awards που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ακούσαμε τον οικοδεσπότη Geoff Keighley, να αποκαλύπτει ως κάτι “απροσδόκητο” το ARK II. O νέος τίτλος θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον δημοφιλή ηθοποιό της Fast & Furious σειράς, Vin Diesel. Να σημειωθεί ότι ενώ το ARK: Survival Evolved αποτελούσε έναν multiplayer survival

τίτλο, το ARK II φαίνεται να ακολουθεί ένα story-driven single player μονοπάτι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα πάνω σε αυτό.

Ο Diesel δανείζει την φωνή του και το παρουσιαστικό του, στον Σαντιάγο, έναν πολεμιστή που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια φυλή από αγριάνθρωπους, μέσα σε μια ζούγκλα γεμάτη με εχθρικούς δεινόσαυρους.

Η δημιουργός του νέου τίτλου, Studio Wildcard, μέχρι στιγμής πέρα από το cinematic announcement trailer, δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι το ARK II θα είναι ένας αποκλειστικός τίτλος για το Xbox οικοσύστημα, τουλάχιστον στην αρχή. Να θυμίσουμε ότι το ARK: Survival Evolved τελικά έγινε διαθέσιμο και για άλλες πλατφόρμες.

Τέλος αναφέρουμε ότι μαζί με το ARK II θα έχουμε μια animated σειρά, με μερικά πολύ δυνατά ονόματα ηθοποιών που θα δανείζουν τις φωνές τους. Μερικά από τα ονόματα είναι οι Russel Crowe, Jeffrey Wright, David Tennant, Gerard Butler, Michelle Yeoh, Malcolm McDowell, Elliot Page, Karl Urban και φυσικά ο ίδιος ο Vin Diesel.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το cinematic trailer του ARK II και του ARK Animated Series.

The post Ανακοινώθηκε το ARK II, μια αποκλειστικότητα του Xbox Series appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα