Sly Cooper: Thieves in Time

O Sly και η παρέα του ταξιδεύουν στον χρόνο.

Η σειρά Sly Cooper έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στους gamers κυρίως μικρής ηλικίας λόγω του καρτουνίστικου ύφους που την χαρακτηρίζει. Πριν από περίπου 10 χρόνια γνωρίσαμε τον Sly, ένα ρακούν κλέφτη που μιλάει και σκέφτεται σαν άνθρωπος. Η κονσόλα για την οποία κυκλοφορούσε ήταν το PS2 και μέχρι το 2005 τα sequels είχαν επιτυχία. Αργότερα φτιάχτηκαν και μερικά ports

στο PS3, αλλά δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Έτσι για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η «κλεφτοπαρέα» κάνει την επανεμφάνισή της στο PS3 και στο PS Vita. Υπεύθυνη για αυτή την δουλειά είναι η Sanzaru Games, η ίδια εταιρία που έκανε port τα παλιά Sly Cooper στο PS3.

Τα τότε παιδιά που είχαν αγαπήσει την σειρά Sly Cooper τώρα είναι μερικά χρόνια… μεγαλύτερα, αλλά οι αναμνήσεις και μόνο είναι αρκετές για να το ξανατιμήσουν. Μέσα από το preview του GameWorld πήρατε μια πρώτη ιδέα για το που κατευθύνεται το σενάριο και ποια θα είναι η τελική του μορφή. Ενθουσιαστήκαμε πραγματικά απ' το γεγονός ότι μετά το God of War: Ascension η Sony μας έφερε ξανά την ελληνική μεταγλώττιση με ένα εκλεκτό επιτελείο ηθοποιών! Το preview code που λάβαμε περιείχε μόνο το ένα πέμπτο ολόκληρου του παιχνιδιού και ήταν σε πρώιμη μορφή. "Λιώσαμε" κυριολεκτικά στο Sly Cooper: Thieves in Time, το τερματίσαμε και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά περί τίνος πρόκειται.

Το κυνήγι του βιβλίου
Η ιστορία του Sly Cooper: Thieves in Time έχει να κάνει με την κλοπή του μυστικού βιβλίου της οικογένειας Cooper, το Thievius Raccoonus, και την εξαφάνιση των σελιδών. Ο πιο έξυπνος της παρέας, ο Bentley, καταλαβαίνει ότι οι σελίδες εξαφανίζονται επειδή κάποιος άλλος προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία με τον δικό του τρόπο. Αμέσως η παρέα ολοκληρώνει την κατασκευή της χρονομηχανής και ο Bentley, o Sly και o Murray ξεκινάνε το ταξίδι στο παρελθόν.

Ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη, συναντάνε τους προγόνους του Sly οι οποίοι συνήθως έχουν μπλέξει πολύ άσχημα. Η παρέα φαίνεται να βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή για να δώσει το δικό της χεράκι βοήθειας. Αυτή τη φορά, εκτός από τους καθιερωμένους κακούς, εχθρός γίνεται και η πρώην σύντροφος του Sly, Carmelita Fox η οποία τους κυνηγάει με σκοπό να πιάσει τον Sly και να τον βάλει στην φυλακή. Οι λόγοι είναι δύο: πρώτον ο Sly της είπε ψέματα ότι είχε αμνησία και μετά την… παράτησε και δεύτερον η Carmelita είναι αστυνομικίνα και η δουλειά της είναι να πιάνει τους κλέφτες.

It’s Greek again!
Την πρώτη φορά που θα βάλετε το δισκάκι στο PS3 σας θα διαπιστώσετε ότι ανάμεσα στις διαθέσιμες γλώσσες των μενού συγκαταλέγονται και τα ελληνικά. Αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς το τρέιλερ του παιχνιδιού είχε ελληνικό voice acting και ακριβώς όπως και με το God of War: Ascension, έτσι και εδώ το μενού είναι επίσης στα ελληνικά. Η μετάφραση είναι ακριβής χωρίς αξιοσημείωτα λάθη. Υπάρχει ωστόσο μια περίπτωση να φανούν μερικές λέξεις περίεργες σε όσους έχουν συνηθίσει να τις βλέπουν τόσο καιρό στα αγγλικά. Μετά την επιλογή γλώσσας, θα έχετε να επιλέξετε για το αν θέλετε να δείτε όλη την ιστορία ή να την παρακάμψετε. Φαίνεται από την αρχή ότι στο Sly Cooper: Thieves in Time θα έχετε ελευθερία στις επιλογές, κάτι που είναι θετικό για ένα video game με linear σενάριο.

Απ' ότι φαίνεται η Sony μας ετοίμασε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούν να παίξουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας ή γνώσεων της αγγλικής γλώσσας. Στο voice acting έχουμε επίσης ένα εκλεκτό επιτελείο ελλήνων ηθοποιών, που θα δώσουν την αίσθηση στους μικρούς φίλους του PlayStation ότι ελέγχουν χαρακτήρα... κινουμένων σχεδίων!

Missions in Time
Το gameplay του Sly Cooper: Thieves in Time είναι φιλικό προς τις μικρές ηλικίες, άρα και αρκετά επεξηγηματικό. Όταν θα βρίσκεστε μέσα σε μια αποστολή, συνήθως θα έχετε τον Bentley να σας κατευθύνει και να σας δίνει μικρές συμβουλές για το τι θα πρέπει να κάνετε. Παρόλα αυτά, δεν σας δίνει τη λύση στο πιάτο αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο μόνοι σας. Για παράδειγμα, σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει τρόπος να περάσετε απέναντι, ο Bentley συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε το αλεξίπτωτο. Δε σας λέει όμως ότι θα πρέπει να κρατήσετε το κουμπί πιεσμένο παρατεταμένα και ούτε ότι θα πρέπει να περάσετε πάνω από το ρεύμα για να σας κάνει boost, με αποτέλεσμα να πειραματιστείτε μόνοι σας και να πέσετε 2-3 φορές στο κενό…

Οι αποστολές βρίσκονται στο παρελθόν και όλες ξεκινoύν με την διάσωση προγόνων του Sly. Αφού ένας πρόγονος σωθεί, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα με σκοπό να πολεμήσουν τον κακό τύπο της εκάστοτε εποχής που τον είχε φυλακισμένο. Μπορεί κάτι τέτοιο να σας ακούγεται βαρετό το γεγονός ότι όλες οι αποστολές έχουν την ίδια δομή αλλά κάνετε λάθος. Το κάθε ρακούν έχει τις δικές του δυνάμεις και μοναδικά χαρίσματα. Ο Rioichi Cooper για παράδειγμα έχει πολύ καλύτερη τεχνική από τον Sly στα ακροβατικά και πηδάει σε πιο μακρινές αποστάσεις ενώ ο Sir Galleth μπορεί με το τόξο του να φτιάχνει νέους δρόμους με σκοινιά πάνω στα οποία περπατάει ανενόχλητος.

Τα κεφάλαια είναι συνολικά πέντε και η παρέα πρέπει να σώσει αντίστοιχα πέντε συγγενείς του Sly. Θα βρεθείτε στη μακρινή Ιαπωνία, σε ερήμους, στην εποχή των παγετώνων και γενικά σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς τοπίων και φυσικά προγόνων, οι οποίοι φορούν τις ανάλογες ενδυμασίες.

Είτε κατά την διάρκεια των αποστολών, είτε όταν βρίσκεστε σε free roam, στον κόσμο του νέου Sly Cooper θα βρείτε διάσπαρτα τα Clue Bottles, τα Treasures και τα Secret Sly Masks. Τα Clue Bottles είναι μπουκάλια που αν μαζέψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από αυτά, θα κερδίσετε μια κίνηση δωρεάν ή ένα gadget για να σας βοηθήσει στις αποστολές. Τα Treasures αποτελούν θησαυρούς τους οποίους με το που τους βρείτε, πρέπει τους μεταφέρετε με ασφάλεια στο κρησφύγετο. Ποιος ο λόγος να βιαστείτε και να τρέξετε για τους θησαυρούς; Μα φυσικά γιατί μόλις τους κάνετε δικούς σας, θα μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτούς τον Treasure Wall, ένα τοίχο που κρατάτε στο κρυσφύγετό σας και όπου τοποθετείτε κάθε λογής βραβεία. Τα Secret Sly Masks, που αποτελούν ολοκαίνουρια προσθήκη στο παιχνίδι, δίνουν κρυφά δώρα, όμως είναι αρκετά δύσκολο να τα ανακαλύψετε μιας ο αριθμός τους σε σχέση με τον εκάστοτε χάρτη είναι δύο μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα.

Ο χάρτης είναι αρκετά μεγάλος, σχεδόν διπλάσιος του προηγούμενου και γι' αυτό θα έχετε μια πυξίδα, ώστε να σας διευκολύνει την μετακίνηση και να μη χαθείτε. Κατά την διάρκεια του free roam, όχι μόνο θα βρείτε τους θησαυρούς αλλά θα δείτε καλύτερα την τεράστια δουλειά που έχει γίνει στον κόσμο γύρω σας. Όπως προαναφέραμε, η δυνατότητα επιλογής είναι κάτι το σημαντικό και το Sly Cooper καταφέρνει να κερδίσει τα εύσημα σε αυτό τον τομέα. Για παράδειγμα, για να φτάσετε στην αποστολή σας, δεν είστε υποχρεωμένοι να τρέξετε στο πάτωμα ή στις σκεπές των κτηρίων αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία και να συρθείτε κάτω από εμπόδια, να βρείτε κρυφά περάσματα, αλλά και σκοινιά που θα σας μεταφέρουν εκεί.

Τeam Work
Ο Sly δεν ήταν ποτέ μόνος του αλλά είχε πάντοτε μαζί την πιστή παρέα του. Μαζί με τον Bentley και τον Murray φέρνουν τις αποστολές εις πέρας και επιβιώνουν από πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Μιας και πρέπει να παίξετε με όλους, ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Ο Sly Cooper είναι μέλος της γνωστής οικογένειας κλεφτών-ρακούν, Cooper. Μπορεί να σκαρφαλώνει κτήρια, να ισορροπεί πάνω σε αιχμηρές άκρες και να εκτελεί ακροβατικά. Είναι ο τέλειος κλέφτης και προσπαθεί να κρατήσει το όνομα της οικογένειας Cooper ζωντανό. Έτσι, πάει σε όλα τα μουσεία όπου βρίσκονται αντικείμενα μεγάλης αξίας, τα κλέβει και αφήνει το σημάδι του. Για κακή του τύχη, μια αστυνομικίνα με το όνομα Carmelita Montoya Fox τον έχει βάλει στο μάτι και τον κυνηγάει για να τον κλείσει στην φυλακή. Οι παλιοί θα γνωρίζετε ήδη ότι το ζευγάρι είχε κάποτε μια σχέση η οποία δεν κράτησε πολύ και τώρα πια ανήκει πια στο παρελθόν.

Ο Murray είναι ένας ροζ ιπποπόταμος που αποτελεί το "tank" της ομάδας. Χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι η μεγάλη του δύναμη και η ικανότητα να τα βάζει με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Με την ειδική του κίνηση μπορεί να σηκώσει ένα βαρύ φορτίο και να το πετάξει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο Murray είναι αυτός που μπορεί να σηκώνει τις βαριές πόρτες και που τα βάζει με τους μεγαλόσωμους φρουρούς. Παρόλα αυτά, όπως θα δείτε αργότερα στο παιχνίδι, έχει μεγάλο ταλέντο και στην υποκριτική αφού θα ντυθεί γκέισα για χάρη μιας αποστολής. Όπως και ο Sly, έτσι και ο Murray, έχει μια κοπέλα, την Penelope, η οποία κάνει την εμφάνισή της αργότερα στο story.

Ο Bentley είναι μια παράλυτη χελώνα που κυκλοφορεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Ότι του λείπει σε πόδια, τα αναπληρώνει σε εξυπνάδα μιας και είναι το μυαλό πίσω από τις αποστολές. Η ειδική του δύναμη είναι να ρίχνει βόμβες για να ανατινάξει ορισμένα εμπόδια και πατώντας το Χ παρατεταμένα, μπορεί να πετάξει για λίγα δευτερόλεπτα με το καροτσάκι του. Ο Bentley είναι hacker και μπορεί να παραβιάζει συστήματα ασφαλείας με το δικό του τρόπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μεταμορφώνεται σε μικρή χελωνίτσα η οποία μπαίνει στα ηλεκτρονικά κυκλώματα και πυροβολεί με σκοπό να χαλάσει τα τοιχώματα και να απενεργοποιήσει τελικά τον συναγερμό.

Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο κρησφύγετο και εκεί η CPU επιλέγει αυτόματα για εσάς ποιος είναι ο καταλληλότερος για την κάθε αποστολή. Βέβαια μπορείτε να διαλέξετε τον χαρακτήρα που θέλετε και να κάνετε free roam ή ότι άλλο σας αρέσει αλλά δυστυχώς όχι κάποια συγκεκριμένη αποστολή. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιόν πρέπει να επιλέξετε, αφού θα δείτε πάνω από το κεφάλι του σωστού χαρακτήρα ένα βελάκι ενώ αν πάτε να επιλέξετε έναν άλλο θα εμφανιστεί μήνυμα που θα λέει «Αυτός ο χαρακτήρας δεν έχει διαθέσιμη αποστολή, είστε σίγουρος ότι θέλετε να συνεχίσετε;».

Μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η ελεγχόμενη πορεία αφού έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των φίλων σας και να μην "κολλήσετε" αποκλειστικά με έναν χαρακτήρα. Ο Sly είναι ιδανικός για τις αποστολές που απαιτούν stealth, ο Murray είναι για το… ξύλο ενώ ο Bentley για το hacking. Την παρέα αυτή δεν την σταματάει τίποτα. Εκεί που ο ένας δεν μπορεί να προχωρήσει, αναλαμβάνει δράση ο άλλος με τις μοναδικές του ικανότητες!

A.I και σύστημα μάχης
Όλοι οι ήρωες μπορούν να χτυπήσουν τους φρουρούς και να τους σκοτώσουν, όχι όμως με βίαιο τρόπο. Αίμα δεν υπάρχει πουθενά ούτε και πτώματα, μιας και το παιχνίδι απευθύνεται και σε παιδιά μικρής ηλικίας. Όταν πεθάνει ένας εχθρός, απλά θα εξαφανιστεί και στη θέση του θα βγουν κέρματα, τα οποία χρησιμεύουν στο να αγοράσετε upgrades και νέες κινήσεις από το ThieveNet. Το ThieveNet είναι απλώς ένα market στο οποίο αγοράζετε νέες δυνατότητες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό κάθε στιγμή από το κρησφύγετό σας.

Το όπλο του Sly είναι ένα ραβδί με το οποίο χτυπάει τους εχθρούς ή τους κλέβει σιωπηλά ότι έχουν στην τσέπη όταν βρίσκεται από πίσω τους, ενώ ο Bentley χρησιμοποιεί τα αυτοσχέδια gadgets. Το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά μικρό και ίσως αυτό να μην αρέσει στους έμπειρους παίχτες. Αν σας πιάσουν, τότε απλώς ξαναρχίζετε την αποστολή από εκεί που την αφήσατε και δεν υπάρχει κάποια τιμωρία όπως το να χάσετε τα κλεμμένα αντικείμενα ή να μπείτε στη φυλακή. Οι εχθροί δεν χρειάζονται συνήθως παραπάνω από τέσσερα χτυπήματα για να πεθάνουν εκτός από τους μεγάλους φρουρούς που φορούν πανοπλία.

Ο Sly είναι ένας εύθυμος χαρακτήρας που προσπαθεί με τα κατορθώματά του να σταθεί στο ύψος της οικογένειας Cooper.

Πιστεύουμε ότι σκόπιμα η μάχη δεν είναι δύσκολη έτσι ώστε η προσοχή των παιχτών να στραφεί στην ιστορία. Έτσι, όλα βασίζονται περισσότερο στο κρυφό στοιχείο και στο να μην γίνετε αντιληπτοί. Άλλωστε, το Sly Cooper: Thieves in time είναι ένα stealth game στο οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ιδιότητες των κλεφτών.

Το A.I είναι κάτω του μετρίου, κάτι που κάνει το gameplay πανεύκολο. Για παράδειγμα, οι μεγάλοι φρουροί σας αντιλαμβάνονται μόνο εάν περπατήσετε μέσα στο φως που δημιουργεί το φανάρι τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, ακόμα και αν είστε ακριβώς μπροστά τους και ένα χιλιοστό μακριά από το φως, θα νιώσετε σαν να είστε φάντασμα. Όσο για τους άλλους αντιπάλους, όσο και αν χοροπηδήσετε δεν θα σας καταλάβουν εκτός και αν βρεθείτε ακριβώς μπροστά τους.

Ευτυχώς τα boss fights είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα. Η μάχη εκεί είναι γρήγορη και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για την επόμενη επίθεση του εκάστοτε boss καθώς χρειάζονται μόλις δύο με τρία χτυπήματα για να πεθάνετε. Οι φάσεις κάθε τέτοιας μάχης είναι συνήθως τρεις με τέσσερις και σε κάθε φάση αποθηκεύεται ένα ενδιάμεσο checkpoint, ενώ παράλληλα ο αντίπαλός σας αποδυναμώνεται. Παρόλα αυτά, οι επιθέσεις του γίνονται πιο γρήγορες και η πίστα πιο χαοτική. Θα χρειαστεί να φορέσετε τις ειδικές στολές από τον κάθε πρόγονο έτσι ώστε να περάσετε κάποια σημεία των φάσεων. Π.χ. να φορέσετε τη στολή σαμουράι για να εξοστρακίσετε τις μπάλες φωτιάς.

Οι αποστολές δεν είναι όσο δύσκολες θα έπρεπε και μπορεί πολλές φορές να καταντήσουν κουραστικές. Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον σενάριο είναι εκείνο που θα σας σπρώξει να συνεχίσετε σε περίπτωση που βαρεθείτε. Το Sly Cooper: Thieves in Time θα σας κρατήσει για περίπου 9 με δέκα ώρες μαζί με τα cutscenes.

"Μια μεγάλη γενιά...αρχικλεφτών!"
Το Sly Cooper: Thieves in Time μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από βιβλία κόμικ. Τα χρώματα είναι λαμπερά και ζωντανά ενώ η φόρμουλα που ακολουθείται το κάνει να φαίνεται σαν σειρά από καρτούν. Οι καλοί χαρακτήρες έχουν χαριτωμένες φάτσες και ορισμένοι εξ αυτών εντυπωσιακά ρούχα/πανοπλίες ενώ οι κακοί της υπόθεσης φαίνονται πιο νευριασμένοι, πράγμα που δεν θα δυσκολέψει τους πιο μικρούς να καταλάβουν το σενάριο. Το περιβάλλον είναι καλοσχεδιασμένο αλλά ευνοεί περισσότερο τον Sly Cooper αφού όλες οι πίστες είναι γεμάτες με άκρες και σκοινιά για να σκαρφαλώσει. Όσο για τη μηχανή γραφικών, πρόκειται για μια αυτοσχέδια engine την οποία δημιούργησε η Sanzaru Games και αφού την παρουσίασε στην Sony Computer Entertainment, πήρε αμέσως την άδεια για να αρχίσει το development. Ωστόσο η εταιρία δεν φαίνεται να έκανε κάτι για το αργό loading το οποίο είναι τραγικό, τόσο στην έκδοση του PS3 όσο και σε αυτή του PS Vita.

"Θα σταματήσουμε όποιον βρίσκεται πίσω από αυτό!"
Ύστερα από την προσεγμένη δουλειά της Sony Hellas στο voice acting του God of War: Ascension, η συνέχεια με το νέο Sly Cooper μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη που ελπίζουμε να καθιερωθεί σε ανάλογα games που περιέχουν δράση! Οι ηθοποιοί έδωσαν τους καλύτερούς τους εαυτούς για να ενσαρκώσουν τον κάθε χαρακτήρα κατάλληλα. Οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα με τους ήρωες που υποδύονται, ενώ το ύφος τους θα σας διασκεδάσει αφάνταστα, ιδιαίτερα αν είστε μικρότερης ηλικίας ή λάτρεις των κινουμένων σχεδίων. Όσο για τα μουσικά κομμάτια, μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζουν απόλυτα στο...κλέφτικο ύφος του Thieves in Time.


Ρακουνοκατάσταση
Το Sly Cooper: Thieves in Time είναι ένας από τους τίτλους που συνδυάζει το stealth με το χιούμορ. Το gameplay είναι εύκολο σε βαθμό που μπορεί και ένα μικρό παιδί να το συνηθίσει και σε πολύ συγκεκριμένα σημεία απαιτείται προσοχή. Για το αν η μέτρια δυσκολία θα μετρήσει στα υπέρ ή στα κατά αυτό θα το κρίνετε οι ίδιοι. Τα καρτουνίστικα γραφικά και οι χιουμοριστικοί διάλογοι αφαιρούν τους αυστηρούς τόνους από το παιχνίδι και το ελληνικό voice acting του ταιριάζει απόλυτα. Τέλος να σημειώσουμε ότι όποιος αγοράσει το Sly Cooper: Thieves in Time για το PS3 θα λάβει δωρεάν έναν κωδικό για το PS Vita. Η Sony υποστηρίζει και εδώ τις λειτουργίες cross buy και cross save. Με απλά λόγια, όσον αφορά στο τελευταίο, θα μπορείτε κανονικά να συνεχίσετε την πρόοδό σας στην άλλη κονσόλα όταν βγαίνετε ή μπαίνετε σπίτι.

Θετικά:
- Φιλικό προς τα παιδιά
- Ελληνικό voice acting
- Είναι το Sly Cooper που θυμόμαστε
- Οι λειτουργίες cross buy και cross save

Αρνητικά:
- Η μέτρια δυσκολία αναμένεται να στεναχωρήσει
- Μέτρια διάρκεια
- Μεγάλο loading

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 8
Gameplay: 8
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.6

Το Sly Cooper: Thieves in Time μας θυμίζει την παλιά σειρά που είχαμε αγαπήσει. Η Sony διατήρησε τα ίδια στοιχεία και βελτίωσε ορισμένα εξ αυτών, κάνοντας το αποτέλεσμα αρκετά ευχάριστο και -με την προσθήκη της ελληνικής γλώσσας- ιδιαίτερα ελκυστικό στο κοινό της χώρας μας.

Χριστιάνα Θάνου

Keywords
in time, sly, time, in time, time, sly, god of war, ps vita, το φως, sequels, ps3, vita, games, god, sony, murray, fox, greek, voice, μετάφραση, video, game, playstation, λύση, ιαπωνια, free, secret, συγκεκριμένο, gadget, ροζ, ιπποπόταμος, tank, hacker, cpu, hacking, δραση, market, gadgets, φως, boss, engine, hellas, cross, buy, κινηση στους δρομους, βιβλια, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ξανα, μετάφραση, ps vita, αδεια, δουλεια, δωρα, δωρεαν, ηθοποιοι, ηχος, ξυλο, τυχη, υψος, φως, χελωνα, χρωματα, ψεματα, boss, cpu, games, game, ps3, sony, vita, αιμα, αμνησια, ανθρωπος, αναμνησεις, απλα, εβδομαδες, βομβες, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γκεισα, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, δικη, δομη, δωσει, ευχαριστο, ευκολο, ειπε, υπαρχει, ελευθερια, εμφάνιση, εποχη, επρεπε, επιτυχια, εταιρια, εχθρος, εχθροι, ιδεα, ιδια, ηρωες, υφος, θετικο, θυμιζει, ιπποπόταμος, κυνηγι, κινηση, κλοπη, λαθη, λαθος, λειπει, λύση, λογια, μακρια, ματια, ματι, μοιρα, μικρο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, ομαδα, ονομα, παιδι, παιδια, περιβαλλον, πυξιδα, πιστη, ροζ, πορτες, ρευμα, σελιδες, σεναριο, σιγουρος, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σπιτι, συστηματα ασφαλειας, τιμωρια, τοξο, το φως, τρειλερ, τρια, φυλακη, φαναρι, φαινονται, φυσικα, φορμουλα, φορα, χιουμορ, ωρες, ανηκει, ασφαλεια, buy, cross, free, engine, ελληνικα, fox, gadgets, gadget, γινετε, γλωσσες, god of war, god, greek, hacker, hacking, hellas, ιδιαιτερα, ηλεκτρονικα, κλεφτες, κοπελα, κρυφα, λεξεις, μοιαζει, μπροστα, market, murray, παιχνιδι, ποδια, ρακουν, secret, sequels, ταξιδι, της παρεας, voice, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα