Star Wars: The Old Republic: Rise of the Hutt Cartel

Update 2.0: Scum and Villainy.

Το Rise of the Hutt Cartel είναι το πρώτο expansion για το Star Wars: The Old Republic, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο για όσους το προπαραγγείλανε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013. Στο Rise of the Hutt Cartel θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα νέο άγριο εχθρό, ο οποίος έχει εμφανιστεί μέσα από τις σκιές, με σκοπό να αποκτήσει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας των Sith και της Galactic Republic.

Το

Hutt Cartel θα σας δώσει Droids που δεν έχετε ξαναδεί και τεράστιων διαστάσεων battle stations, τα οποία θα λειτουργούν ως όπλα μαζικής καταστροφής. Όλα αυτά θα συνοδεύονται με νέα όπλα, εξοπλισμούς, νέες ικανότητες και 5 νέα levels για να διεκδικήσετε, ανεβάζοντας έτσι το level cap του παιχνιδιού στο 55. Με την πρόωρη πρόσβαση στο Rise of the Hutt Cartel, η BioWare έδωσε σε διάθεση και το πολυαναμενόμενο game upade 2.0, με ονομασία Scum and Villainy, το τρέιλερ του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

{youtube}JHeUHo0-kUE|400|300{/youtube}

Το νέο update θα σας δώσει νέα αντικείμενα για όσους από εσάς φτάσουν το level 55, νέες αποστολές, καινούργια Legacy Achievements, τέσσερα Hard Mode Flashpoints και πολλά ακόμη extras. Επιπλέον, θα μπορείτε να κερδίσετε 5% επιπλέον Guild XP Bonus όταν είστε μέλος μιας guild.

Tην λίστα με όλα τα updates που έγιναν, μπορείτε να την δείτε εδώ.

Διαβάστε το review για το Star Wars: The Old Republic από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα