Επιτέλους νίκη για τον Άρη

Συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την χθεσινή επιτυχημένη δυάδα που μας ανέβασε πάνω από 50% ορθών προβλέψεων κατά τον τρέχοντα μήνα (7 στα 13). Σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο κουπόνι του ΟΠΑΠ στο οποίο υπάρχουν πολλά μονά αποδεκτά.

Θα στηριχτούμε στην αήττητη εντός έδρας Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κόντρα στην Σοσιεδάδ έχει το σαφές προβάδισμα και θα είναι πρώτου βαθμού έκπληξη αν δεν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς

Θα ζευγαρώσουμε το ματς στη Μαδρίτη με νίκη του Άρη, ο οποίος

παίζει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στον Λεβαδειακό. Η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου, ενός προπονητή που έχει μάθει να παλεύει για τη σωτηρία, είναι πιθανόν να επιδράσει θετικά στην ομάδα, η οποία δίχως νίκη σήμερα χάνεται. Απέναντι στον Λεβαδειακό, που έπαιξε και Κύπελλο μεσοβδόμαδα είναι το φαβορί. Πολύ καλή η απόδοση του άσου στον ΟΠΑΠ, έστω κι αν προσφέρεται σε δυάδα.

Από εκεί και πέρα, «πονηρό» είναι το ματς στη Βέροια, με τον άσο να παίζεται πολύ. Η ισοπαλία όμως δεν δυσαρεστεί καμία από τις δύο ομάδες.

Όποιος προτιμήσει τα ντέρμπι της Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι για το Κύπελλο και Λίβερπουλ-Τότεναμ για το πρωτάθλημα, οφείλει να συνυπολογίσει και τα παιχνίδια που έδωσαν μεσοβδόμαδα.

Συνοπτικά οι προτάσεις μας:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1 απόδοση 1,45

Άρης-Λεβαδειακός 1 απόδοση 1,90

Δυάδα στο 2,75

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα