Η “ελαφρολαϊκή” δεξιά σπεύδει να σώσει το “σύστημα ΠΑΣΟΚ”

11:53 9/4/2012 - Πηγή: Antinews

«Δώστε μου τη δύναμη ενός Έθνους» είπε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος εξερράγη.

«Ώρα είναι να ζητήσει και τη δύναμη ενός Mega», σκέφθηκε ο Ευάγγελος, ο οποίος είναι σφόδρα προβληματισμένος από τις δημοσκοπήσεις.

Αν αυτές επαληθευτούν θα πρόκειται για άλλη χώρα, δήλωσε. Ακριβώς. Θα πρόκειται για μία «αποπασοκοποιημένη» χώρα…

Αν το επιτρέψουν

φυσικά οι «ελαφρολαϊκοί» δεξιοί. Πόσοι άραγε ακόμα θα συναινέσουν στη διάσωση της πράσινης ελληνικής διασκευής του κόμματος Μπάαθ και της ροζ ελληνικής εκδοχής του σταλινισμού;

Με δεδομένη την σαφή ιδεολογία της, η ελληνική δεξιά για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παρήγαγε πολιτική, αλλά μόνο πολιτικούς. Πολλοί εξ’ αυτών μετριότητες, αρκετοί γραφικοί, λίγοι υπήρξαν και επικίνδυνοι. Ελάχιστοι συγκέντρωναν και τα  τρία, καθώς επίσης και μια υπολανθάνουσα μεγαλομανία.

Έτσι δημιουργήθηκε η «ελαφρολαϊκή» δεξιά. Πολύ life style που ήταν και του συρμού, από μόνιμους κατοίκους πάσης φύσεως τηλεοπτικών εκπομπών, υπερπροβολή, εύκολα συνθήματα, ακόμη ευκολότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τελευταίο παράδειγμα οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” με τα μοντέλα, τους κωμικούς  και τους τραγουδιστές. Η οικονομική και πολιτική συγκυρία τους έδωσε την αφορμή να εκδηλώσουν την μεγαλομανία τους, να καλέσουν εαυτούς να σώσουν το Έθνος.

Επειδή από «σωτήρες» χορτάσαμε, μήπως να βάλουμε κάποιον στο τιμόνι της χώρας που να γνωρίζει την «τσαγκαρική»;

Κι όταν βγούμε με το καλό από την κρίση, ας ξαναγυρίσουμε στις φυσιογνωμίες που μας προκαλούν γέλωτα και οίκτο…

Ενώ επέρχεται διαζύγιο Βενιζέλου-Ραγκούση. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ο πρώην δήμαρχος Πάρου να πληρώσει και διατροφή, γιατί είναι δύσκολες εποχές ακόμη και για κηπουρούς…

Νοικιάζεται η αστυνομία σε ιδιώτες που θέλουν φύλαξη.

Οι καψούρηδες θα μπορούν να απευθύνονται στην Πυροσβεστική;

O ζηλιάρης Σταμάτης Μαλέλης –λένε οι κακές γλώσσες- έκοψε την εκπομπή της δύστυχης Νικολέττας Ράλλη επειδή δεν ταίριαζε στο προφίλ της ΔΗΜΑΡ και στο lifestyle αμπέχωνο του Γρηγόρη Ψαριανού.

Φοβούνται μήπως γίνουν η «ελαφρολαϊκή» Αριστερά, τώρα που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα