Ο Γαϊτάνος μας βγήκε χρυσαυγίτης

Ότι ο καρα- ορθόδος Πέτρος Γαϊτάνος θα γίνει… αιρετικός, ουδείς δεν τον περίμενε. Ο ειδήμων των ψαλμωδιών, που κάθε Πάσχα περιφέρει την πραότητά του από κανάλι σε κανάλι και μοστράρει την πίστη του στο πανελλήνιο, μίλησε παραμονές 28ης Οκτωβρίου –σε μια περίοδο δηλαδή που ουδείς περίμενε να τον δει καθότι το Δεκαπενταύγουστο πέρασε προ πολλού και η Θεία Γέννηση αργεί.

Και τι είπε; Θεϊκές ατάκες: «Ξέρετε πόσες φορές μου έρχεται να σπάσω στο κεφάλι των μαύρων τα cd που πουλάνε;», «Δε σας κρύβω ότι μ’ αρέσει

αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή» και «το προτιμώ από το να λούζομαι τη χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών». Επίσης, στα τελευταία του σουξέ, τα «ξέρετε πόσες φορές παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή;» και «προτιμώ μια Χρυσή Αυγή που θα είναι τσαμπουκάδες».

Ούτε δέκα χρόνια προσευχής δεν τον σώζουν. Απ’ τη βλακεία; (συγγνώμη που δεν είμαστε και χαζοευγενικοί, εν προκειμένω)… Όχι βέβαια, αλλά απ’ το ξύλο που θα φάει αν ο Κασιδιάρης και η παρέα του απομονώσουν την εξίσου επιτυχημένη ατάκα «τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες δεν μ’ αρέσουν ως λαός».

Πυθία

Keywords
Τυχαία Θέματα