Ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ανήκουν στο παρελθόν

Για όλα φταίνε οι άλλοι. Αυτή ακριβώς την τακτική συνεχίζει να ακολουθεί ο Γ. Παπανδρέου και όλοι στο ΠΑΣΟΚ. Αμετανόητοι, εμφανίστηκαν σήμερα στην Εθνική Συνδιάσκεψη για να ανακοινώσουν το νέο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του Βενιζέλου που πήρε το δαχτυλίδι από

τον κ. Παπανδρέου και πάει μόνος του για την αρχηγία.

Η εκλογή και μόνο του Βενιζέλου στο αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επομένως και του υποψήφιου πρωθυπουργού, δείχνει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι αμετανόητοι. Άνθρωποι χωρίς συναίσθηση της κοινωνίας που βράζει και ζητά ανανέωση. Και παρ’ όλα αυτά οι ίδιοι πολιτικοί έρχονται τώρα να μας πουν ότι θα φέρουν νέο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου. Ανεκδιήγητοι.

Να αρχίσουμε από τους υποψήφιους δελφίνους όπως ο Μ. Χρυσοχοϊδης που προσκήνυσε τον Βενιζέλο μόλις είδε πως ούτε βουλευτής δε θα βγει; Ή τα άλλα «κορυφαία» στελέχη που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πιο Παπανδρεϊκοί που έγιναν γνωστοί λόγω της αγίας οικογένειας του ΠΑΣΟΚ και θα δε τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Και μόλις έφυγε και ο τελευταίος των Παπανδρέου, ξαφνικά έγιναν Βενιζελικοί.

Αλήθεια, συνέπεια  και δικαιοσύνη πρεσβεύει ο Βενιζέλος, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοϊδη. Το να πει κανείς για το πολιτικό ανάστημα του ανδρός. Αν είναι όλα αυτά ο κ. αντιπρόεδρος τότε να τους ζητήσουμε συγγνώμη για την κριτική μας.

Γιατί εμείς και εκατομμύρια Έλληνες πιστεύουν στο εξής τρίπτυχο για τον κ. Βενιζέλο: Ψέμα, αμετροέπεια, αλαζονεία.

Και να πάμε στον κ. Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που μόλις γύρισε από τον Άρη. Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Και τι έκανε στην ομιλία του; Επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης και τη Νέα Δημοκρατία, για ακόμη μια φορά.

Τον υπέσκαψαν και υπονόμευσαν την προσπάθειά του είπε ενώ λες και αγνοεί ότι ο κόσμος δεν τον θέλει τόνισε: «Ο αγώνας δεν τελείωσε, είμαστε όμως σε έναν δρόμο που μας πάει εκεί που πρέπει».

«Θα είμαστε και πάλι μαζί στον κοινό αγώνα. Από μετερίζια, διαφορετικά αλλά και πάλι κοντά», είπε. «Τα τελευταία χρόνια βρέθηκα σε ρόλους που με έφεραν σε απόσταση και σε ρόλους δύσκολων αποφάσεων. Αλλά, περισσότερο, σε απόσταση που διάνυσα για να αντιμετωπίσω τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων ετών».

Άσκησε κριτική στη ΝΔ, λέγοντας ότι «μίζερα» στήριξε τελικά την κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού επί δύο χρόνια υπονόμευε κάθε προσπάθεια.

O Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση και στα Μέσα Ενημέρωσης λέγοντας χαρακτηριστικά “μην αγοράζετε τα όσα σας λένε τα ΜΜΕ, η τρόικα, οι εταίροι και οι δανειστές μας”.

Μάλιστα στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον τραγουδιστή Νταλάρα ενώ άφησε αιχμές για το τηλεοπτικό κανάλι Mega.  Συγκεκριμένα είπε: “Μήπως δεν κάναμε αλλαγές; Την απάντηση την έδωσε ο Nταλάρα. Όχι ο τραγουδιστής μας, που θα πρέπει ελεύθερα, όπως όλοι να τραγουδούν και να μιλούν ελεύθερα σ’ αυτή τη χώρα, αλλά μιλώ για τον άλλον τον Nταλάρα, που εκπροσωπεί τους επενδυτές.

Και σε αυτό το σημείο άφησε αιχμές και για το MEGA.<

Keywords
Τυχαία Θέματα