Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει προς βοήθεια της …κυβέρνησης!

Το έργο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι πρωτίστως να βοηθά την χώρα στις δύσκολες στιγμές, ιδίως όταν η κυβέρνηση διαπραγματεύεται κρίσιμα για την επιβίωση του έθνους ζητήματα. Έχουμε λοιπόν την εντύπωση ότι επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται αυτόν τον ρόλο του και σπεύδει σε βοήθεια της κυβέρνησης εν όψει της νέας φάσης των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Διότι ως αλλιώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε την σημερινή “σκληρή” ανακοίνωσή

του σύμφωνα με την οποία «η ανατροπή της κυβέρνησης συνιστά μάχη ζωής ή θανάτου για την κοινωνία»;

Η κυβέρνηση «δεν έχει καμία νομιμοποίηση να υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων γενιών. Το αποτυχημένο θέατρο των τριών συναρχηγών οδηγεί τελικά σε αυτό που εξ αρχής είχαν δεσμευτεί στην τρόικα και αποκρύψει από τον ελληνικό λαό, στην πιο ακραία και σκληρή εφαρμογή του μνημονίου, στη λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους δανειστές», τονίζεται στην ίδια  ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνάντησή του με την Τρόικα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς θα επιμείνει στις συνέπειες των μέτρων στην κοινωνία και τον κίνδυνο πολιτικής αποσταθεροποίησης από την εμμονή της Τρόικας στην καταστροφική συνταγή της.

Με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει την κατάλληλη στιγμή να προσφέρει το κατάλληλο “χαρτί” στον πρωθυπουργό. Αρκεί ο τελευταίος να το αξιοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα