Παπαρήγα:Μέτρα πολιτικής βαρβαρότητας

Για μέτρα πολιτικής βαρβαρότητας και επιλεκτική ευαισθησία στις πτέρυγες της Βουλής έκανε λόγο η γενική γραμματέας της ΚΕ του KKE Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στην Ολομέλεια επί του πολυνομοσχεδίου για τα νέα μέτρα.

Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι όντως η κυβέρνηση με το μνημόνιο

αφαιρεί παροχές και κατακτήσεις που είχε παραχωρήσει σε ορισμένα τμήματα εργαζομένων ενώ έκανε λόγο για «συμμαχίες που σπάνε» αλλά και εργατική αριστοκρατία που αναζήτησε και βρήκε πολιτική στέγη σε διάφορα κόμματα και κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει την αντιπαράθεση του 1989 μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εμείς όμως ποτέ δεν συμφωνήσαμε στο διαχωρισμό των εργαζομένων σε ρετιρέ και κατώτερα, γιατί αυτή η πολιτική απέβλεπε στη διαίρεση τους», σημείωσε.

Ακόμα, η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι όταν μιλά για δύο άκρα, εξισώνει τον φασισμό με τον κομμουνισμό και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία σχέση η Χρυσή Αυγή με την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Επικριτική ήταν και για τη στάση της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον διαχωρισμό που κάνει με τα εργασιακά καθώς το πακέτο με τα μέτρα είναι ενιαίο.

«Με τα μέτρα αυτά δεν υπάρχει διέξοδος από την κρίση. Κάνουμε ένα βήμα μπροστά πέντε πίσω. Εμείς αποκλείουμε το μείγμα αυτό της πολιτικής βαρβαρότητας», κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα