ΕΠΑΙΞΑΝ µΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗµΑΤΙΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ !!!

Πλοκάµια στο πρωτάθληµα της Σούπερ Λίγκας προσπαθούσε να απλώσει το µεγάλο κύκλωµα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης που δάνειζε τοκογλυφικά και εκβίαζε επιχειρηµατίεςνυχτερινών κέντρων.

Ο συλληφθείς ως εγκέφαλος φέρεται να είχε δανείσει514.000 ευρώ και στην οµάδα τουΗρακλή, στην οποία µάλιστα είχε διατελέσει για µικρό διάστηµα µέλος της διοίκησης. Ο 34χρονος κατηγορούµενος, που είναι ελληνοϊρανικής καταγωγής, αρνείται να
αποκαλύψει λεπτοµέρειες για τους όρους του δανεισµού προς την ΠΑΕ Ηρακλής, ωστόσο οι Αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι επισήµως τα χρήµατα δόθηκαν µε αντάλλαγµα την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωµάτων της οµάδας. Ο κεντρικός κατηγορούµενος, πάντως, σε συνεντεύξεις που είχε δώσει το προηγούµενο διάστηµα σε τοπικά ραδιόφωνα είχε αναφερθεί σε ταµειακή διευκόλυνση. Αποκαλύπτεται επίσης ότι, παρά την εµπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή, ο φερόµενος ως αρχηγός του κυκλώµατος εκβιαστών είχε φορολογικές εκκρεµότητες από τη δεκαετία του ’90.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα