Νέα επεισόδια στην Κερατέα, ενώ η ΕΛΑΣ φέρεται να φοβάται επιθέσεις με... ρουκέτες

Νέα ένταση και επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και κατοίκων σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στην Κερατέα. Κλειστή παραμένει και σήμερα η λεωφόρος Λαυρίου που έκλεισε από χθες με μπάζα. Επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα... αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά αλλά και εκτόξευση ρουκετών από γύρω λόφους φέρεται να φοβάται η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση που διέρρευσε στον
Τύπο.

Τα νέα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 06.00 το πρωί όταν μηχάνημα πήγε να απομακρύνει τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου για να ανοίξει το δρόμο. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι συγκεντρωθέντες στο σημείο επιτέθηκαν στο όχημα και του έβαλαν φωτιά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Χθες άγνωστοι τοποθέτησαν μπάζα στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο σημείο ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη είσοδο Κερατέας, κλείνοντας το δρόμο, ενώ σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων προς Λαύριο να γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.


Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα