Χρυσοχοϊδης: "προτεραιοτητα σε εργα που συγχρηματοδοτουνται απο το εσπα"

Προτεραιότητα σε έργα που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και μπορούν να συμβάλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας αναμένεται να δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν την τριετία 2012-2015 θα δημιουργηθούν...
207 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας από τα προωθούμενα έργα.

Πρόσθεσε ότι το τελευταίο εξάμηνο, περισσότερα από 1800 έργα έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ύψους 8,2 δισ. ευρώ.

Ο κ. Χαν από την πλευρά του εξέφρασε για μία ακόμη φορά τον προβληματισμό του αναφορικά με
το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα λέγοντας πως ελπίζει να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι το χρονικό πλαίσιο της θητείας που έχει η κυβέρνηση Παπαδήμου δε μπορεί να είναι ασφυκτικό, καθώς πρέπει πρώτα να κλείσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις του Οκτωβρίου.

«Οι επισκέψεις του Επιτρόπου κ. Χαν και του επικεφαλής της κοινοτικής ομάδας κρούσης κ. Ράιχενμπαχ υπογραμμίζουν το βαθύ προβληματισμό για την εμπλοκή του ΕΣΠΑ» τόνισε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας ότι «οι δράσεις που χρηματοδοτούνται μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, είναι από τις πιο προβληματικές του ελληνικού ΕΣΠΑ». Αναλυτικά η απάντηση Χατζηδάκη ΕΔΩ.
Keywords
Τυχαία Θέματα