Σέρχιο Αραούχο: Η απόφαση της ΑΕΚ για το μέλλον του – Τι θα κάνει [vid]

Σέρχιο Αραούχο: Ο «Τσίνο» αποκτήθηκε τον Γενάρη ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, με τη ρήτρα αγοράς του να ανέρχεται στα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ειδικός όρος 200.000 ευρώ σε περίπτωση που η Ένωση αποφασίσει να μην αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Εσχάτως πάντως στην ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προτείνουν ανανέωση του δανεισμού του, σύμφωνα με το “Sportime”. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εκμεταλλευτούν τα νέα

δεδομένα που έχει φέρει σε οικονομικό επίπεδο παγκοσμίως ο κορονοϊός, ψάχνοντας μία πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Εξάλλου το γεγονός ότι ο “Τσίνο” δεσμεύεται ως το 2023 με τους Ισπανούς, δίνει το δικαίωμα για έναν νέο δανεισμό, που θα είναι ο τέταρτος συνολικά από τον Γενάρη του 2017!

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο (ισπανικά: Sergio Ezequiel Araujo, 28 Ιανουαρίου 1992) είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών. Το χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για ένα χρόνο. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός σε άλλες ομάδες. Αυτήν την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το Πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς. Το 2015, πήρε μεταγραφή στην Λας Πάλμας. Το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ. Το 2020, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα