Ντου των «Πυρήνων» στη δίκη της Χρυσής Αυγής!

12:48 15/5/2015 - Πηγή: Bam

Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, μέλη των «Πυρήνων» που μετάγονταν σε διπλανή αίθουσα, εισέβαλαν στο χώρο του δικαστηρίου και προπηλάκισαν τους κατηγορουμένους. Νωρίτερα, άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει για τοποθέτηση βόμβας, που αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσες. Φορείς του Κορυδαλλού με επικεφαλής τον δήμαρχο ζητούν σήμερα εκ νέου αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της δίκης, καθώς, σε απόσταση λίγων μέτρων, θα διεξάγονται από τη Δευτέρα, Πανελλαδικές

Εξετάσεις.

Για πρόοδο στα διαδικαστικά, αλλά όχι στα σημαντικά από τα οποία εξαρτάται η χορήγηση οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο Πόουλ Τόμσεν. Ο επικεφαλής του τμήματος Ευρώπης του Ταμείου, εκτίμησε ότι είναι πιο πιθανή μία διμερής συμφωνία της Αθήνας με τους Ευρωπαίους εταίρους, χωρίς το ΔΝΤ.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κλειστούν τα τεχνικά κλιμάκια σε ένα δωμάτιο μέχρι να βγει λευκός καπνός, ανέφερε σήμερα το πρωί στο MEGA ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται εκείνη η λύση η οποία θα επιτρέψει στην χώρα να έχει ανάπτυξη, να μειώσει την ανεργία και να διορθώσει τις πληγές του Μνημονίου.

Την ίδια ώρα, που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο, τους δανειστές να αξιώνουν περαιτέρω υποχωρήσεις, και την έλλειψη ρευστότητας να μεγαλώνει, το Μαξίμου δέχεται εσωκομματικά πυρά. Κορυφαία στελέχη, όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησαν την κυβέρνηση για αθέτηση των δεσμεύσεων της Θεσσαλονίκης, και πως έκανε τραγικό λάθος στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην λεωφόρο Κανελλοπούλου στο ύψος του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Πολιτικοί πρόσφυγες από τη Συρία πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Υπηρεσία χορήγησης Ασύλου, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ξεκινά σήμερα η νέα φάση διαπραγμάτευσης για το Κυπριακό. Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, θα συναντηθεί με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ένα ραντεβού το οποίο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Βρέθηκαν την Παρασκευή σε βουνοπλαγιά των Ιμαλαΐων στο Νεπάλ, τα συντρίμμια αμερικανικού στρατιωτικού ελικοπτέρου, χωρίς, δυστυχώς, να υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των οκτώ επιβαινόντων. Λίγο πριν από την εξαφάνισή του, την περασμένη Τρίτη, το πλήρωμα είχε ενημερώσει μέσω ασυρμάτου ότι το ελικόπτερο αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα καύσιμά του.

«Σίγησε» σε ηλικία 89 ετών στο Λας Βέγκας ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός, Μπι Μπι Κινγκ. Με τεράστιες επιτυχίες, πάνω από 50 άλμπουμ και πάμπολλες διεθνείς διακρίσεις, ο Κινγκ δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς της μπλουζ μουσικής.

Ένα γιγάντιο καλαμάρι με πλοκάμια μήκους πέντε μέτρων (!) ξεβράστηκε πρόσφατα σε ακτή της Νέας Ζηλανδίας. Η θαλάσσια βιολόγος Μέγκαν Λιούϊς μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο ABC είπε ότι το γεγονός πως τα αρσενικά καλαμάρια είναι μικρότερου μεγέθους, σημαίνει ότι αυτό που βρέθηκε είναι θηλυκό!

ΚΑΙΡΟΣ: Ζέστη και αφρικανική σκόνη στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, θα «σκαρφαλώσει» στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα