Θα βομβάρδιζε τις φυλακές Κορυδαλλού ο Χριστόδουλος Ξηρός!

09:55 5/1/2015 - Πηγή: Bam

Τρομοκρατικό χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού σχεδίαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με την Αστυνομία και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Βαρύς οπλισμός και εκρηκτικά, καθώς και σχετικές με την επίθεση χειρόγραφες σημειώσεις, βρέθηκαν στο σπίτι-κρησφύγετο της Αναβύσσου.

Δύο ναυτικοί : ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός έχασαν τη ζωή τους, μετά από βόμβες που έπληξαν ελληνικών συμφερόντων τάνκερ σε λιμάνι της Λιβύης. Άλλα δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν.

Πυρκαγιά

ξέσπασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

«Επιθυμούμε την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και δεν έχουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης». Αυτό δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με αφορμή άρθρο του “Σπίγκελ” περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων. Το Υπουργείο Οικονομικών είχε δώσει ολιγοήμερη παράταση προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω κακοκαιρίας.

Να διαβάζει ένα βιβλίο την εβδομάδα το 2015, επέλεξε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μέσα από δεκάδες προτάσεις που δέχθηκε από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές, τσουχτερό κρύο και χιόνια από σήμερα Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα. Συννεφιά στην Αττική, ενώ στην Πάρνηθα θα χιονίσει. Στο κέντρο της Αθήνας το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα