Eastern Conference - Atlantic

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

ΠΕΡΥΣΙ: Πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενε και η ίδια και έφτασε τόσο κοντά στο να κάνει την έκπληξη και πίεσε και έφτασε στα όρια του το Μαϊάμι αλλά δεν άντεξε να το αποκλείσει. Αλλά στο 6ο παιχνίδι είδε τον Λε Μπρον να κάνει ένα μοναδικό παιχνίδι και να μην έχει αντίδοτο για να τον περιορίσει και πλέον πήγε στο 7ο ματς με το Μαϊάμι να έχει τρομερή ψυχολογία και το πάνω χέρι στην σειρά και παρόλο που είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος στην 4η περίοδο έμεινε από βενζίνη και λύσεις στην επίθεση και στο σκοράρισμα και αποκλείστηκε από τους μετέπειτα πρωταθλητές. Και

συν όλα τα άλλα έχασε και τον Άλεν που πήγε στο Μαϊάμι.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ: Παίκτες στους ψηλούς για να αποκτήσει βάθος και γενικά βάθος στο πάγκο της και επιπλέον νεαρούς παίκτες για να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και παίκτες που θα μπορούσαν γενικά να δώσουν ανάσες στον Γκαρνέτ χωρίς να χάνει η ομάδα σε ποιότητα όταν ο παίκτης θα ήταν εκτός από τα παιχνίδια. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν να βρει ένα τρόπο να μην έχει τόσους συχνούς τραυματισμούς και απουσίες. Το θέμα επίσης για την Βοστόνη ήταν αν έπρεπε να διατηρήσει τους παίκτες κλειδιά αλλά σε προχωρημένη ηλικία ή να κάνει ριζική ανανέωση και να χτίσει από την αρχή.

Στα Draft: Είχε το νούμερο 21 και το νούμερο 22 και έτσι θα μπορούσε να κάνει μία καλή επιλογή. Τελικά αποφάσισε να κρατήσει και τις δύο επιλογές της και να πάρει δύο παίκτες ψηλά κορμιά. Πήρε από το Οχάιο τον Τζάρεντ Σάλινγκερ ένας παίκτης που ήταν στην All-American πέρυσι, ένας παίκτης που είναι λίγο υπέρβαρος αλλά από την άλλη μεριά έχει πολύ καλά μπασκετικά προσόντα είναι ένας παίκτης με έφεση στο ριμπάουντ και σίγουρα ακόμα και σαν ρούκι μπορεί να δώσει λύσεις. Στο νούμερο 22 πήρε τον Φαμπ Μέλο από το Σιρακιούς ο οποίος είναι πολύ δυνατός παίκτης και ειδικά στην άμυνα πολύ καλός, είχε θέματα στην καριέρα του στο κολέγιο, αλλά και οι δύο παίκτες έδωσαν το βάθος που ήθελε η ομάδα να έχει στην φροντ λάιν της.

Στους Free Agents: Με τον Γκαρνέτ ανανέωσε για τρία χρόνια και μετά είχε να ασχοληθεί αν θα κρατήσει τον Άλεν. Τελικά δεν τον κράτησε και στην θέση του παίκτη που πήγε στο Μαϊάμι πήρε τον Τζέισον Τέρι και τον Κέρτνεϊ Λι. Ο Άλεν μπορεί να ήταν από τους κορυφαίους παίκτες και παίκτες κλειδιά για την ομάδα την τελευταία 5ετία αλλά η Βοστόνη δείχνει να ενισχύθηκε ενώ φέτος ήθελε να δώσει και περισσότερο χρόνο στον Άιβερι Μπράντλεϊ και με τον Άλεν δεν θα μπορούσε να το πράξει αυτό.

Επίσης πήρε και πάλι τον Τζεφ Γκριν και ανανέωσε και με τον Μπράντον Μπας που είναι παίκτης κλειδί για τον ροτέισον του Ντοκ Ρίβερς και επίσης έμεινε και ο Κέιον Ντούλινγκ και πήρε τον Τζέισον Κόλινς για να αποκτήσει επιπλέον βάθος με ένα βετεράνο παίκτη, ο οποίος είναι και ψηλό κορμί και συν της άλλης επιστρέφει και ο Κρις Ουίλκοξ ο οποίος πέρυσι είχε πρόβλημα τραυματισμού αλλά φέτος θα είναι έτοιμος για να προσφέρει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: Όταν πέρυσι ο Λε Μπρον και η παρέα του έφυγαν με το κεφάλι ψηλ

Keywords
Τυχαία Θέματα