Ανάλυση Σαββάτου

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ

Ο Πανελευσινιακός παίζει φέτος στο κλειστό του Περιστερίου καθώς το δικό του γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και μαζεύει περίπου 800-1000 άτομα. "Αυτοκτόνησε" με το Περιστέρι στην πρεμιέρα καθώς προηγήθηκε με 29-46 και έχασε και δίκαια στο τέλος σε ματς θρίλερ και μαζί και την μεγάλη ευκαιρία. Προβληματισμός με την κακή διαχείριση και τα μεγάλα νεκρά διαστήματα αν και το ρόστερ του είναι σχετικά καλό και έμπειρο και μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Πρόβλημα στους ψηλούς.

Η Καβάλα

έχει και κούραση από την βαλκανική λίγκα που πάντως νίκησε 81-79 εντός την Ριστλ. Δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα καθώς δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή με τον Ηλυσιακό από -17 και πέρασε και με 53-51 από 31-48 με ένα 22-3 (!) αλλά στο τέλος έχασε (53-51, 55-63, 62-64 στο 39'), καθώς δεν είχε άλλες δυνάμεις. Σημαντική ενίσχυση με την απόκτηση του έμπειρου πλέι μέικερ Γκαγκαλούδη που όμως δεν παίζει σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, χαμηλό σκορ, αλλά ο Πανελευσινιακός έχει το μικρό προβάδισμα και επειδή δεν παίζει και ο Γκαγκαλούδης στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με το -2 πάμε στον άσο σαν επιλογή Β.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΚΑΟΔ

Ο Απόλλων Πατρών στηρίζεται στην έδρα και την άμυνα για να μείνει στην κατηγορία μετά την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από χρόνια. Ομάδα δουλεμένη αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και σημαντική απουσία στο βασικό πόιντ του Αργυρόπουλου που παραμένει εκτός. Πάντως γυρίζει παιχνίδια με την άμυνα αλλά δεν μπορεί να κάνει το γύρισμα αφού δεν έχει εύκολο καλάθι. Πολύ δυνατή έδρα καθώς περιμένει 3000 κόσμο. Δείχνει την εικόνα ότι θα παίρνει αυτά τα ματς εντός αλλά με άγχος.

Ο ΚΑΟΔ έχασε από τον Πανιώνιο εντός έδρας σε ματς θρίλερ που από το -8 που βρέθηκε αρκετές φορές και από το 58-63 στο 39' μείωσε 62-63 και έχασε τρίποντο για να το γυρίσει εντελώς. Γενικά μέτριο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και χαμηλό σκορ αφού μόνο έτσι κερδίζει ο Απόλλωνας. Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με το -3 πάμε στον άσο σαν επιλογή Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα