Ένας στους τρεις κερδίζει

Η απόφαση για την αλλαγή του προπονητή στη Ρόδο είναι δεδομένη. Ο Τζόσουα Ντόλαρντ δεν είναι ο μοναδικός που θα… πληρώσει το μάρμαρο, για τις πέντε συνεχόμενες ήττες του Κολοσσού, οι οποίες έχουν φέρει εκνευρισμό στη διοίκηση (και όχι μόνο).

Είναι κοινό μυστικό ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση του Μηνά Γκέκου ξεκίνησε με το σφύριγμα της λήξης στο κλειστό της Γλυφάδας. Και δεν είναι μόνο οι πέντε συνεχόμενες ήττες (έτσι κι αλλιώς "βαρύ φορτίο"), όσο το γεγονός ότι οι "θαλασσί" έχουν πάψει προ πολλού να παίζουν άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τις πέντε ήττες οι τέσσερις

ήρθαν με παθητικό +80 πόντων! Κι αν η επίθεση είναι θέμα... ημέρας και ταλέντου, η άμυνα είναι θέμα διάθεσης (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Ο Μηνάς… φεύγει, το ερώτημα είναι ποιος έρχεται. Σε μια πρώτη σκέψη των ανθρώπων της Ροδίτικης ομάδας, τρία ονόματα έχουν προκριθεί: Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος πρόσφατα άφησε τον πάγκο του Πανιωνίου, ο Μάνος Μανουσέλης και ο εσχάτως επιστρέψας από το εξωτερικό Βασίλης Φραγκιάς.

Όπως και να 'χει οι αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες, καθώς -βάσει αποτελεσμάτων- ο Κολοσσός βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα κυνηγήσουν την παραμονή και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε, από τις τρεις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, οι δύο είναι επί αντιπάλων από την… τρίτη ταχύτητα του πρωταθλήματος (Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό).

Βεβαίως, τα ονόματα που απαρτίζουν το ρόστερ, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθούν, οι εν γένει φιλοδοξίες των νησιωτών, δεν συνάδουν με την ως τώρα εικόνα της ομάδας.

Τα αποτελέσματα του Κολοσσού στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές:

Κολοσσός - Ρέθυμνο82-80Ηλυσιακός - Κολοσσός49-65Κολοσσός - Πανελευσινιακός78-71Πανιώνιος - Κολοσσός89-77Κολοσσός - Απόλλων Πάτρας67-80ΠΑΟΚ - Κολοσσός68-63Κολοσσός - Παναθηναϊκός72-88Ίκαρος - Κολοσσός86-66
Keywords
Τυχαία Θέματα