Η διπλή πρόκληση για Κόμπι-Χάουαρντ…

Οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες στην περσινή κοινή θητεία τους στους Λέικερς. Παρόλα αυτά, ο Κόμπι Μπράιαντ επιχείρησε να πείσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ να ανανεώσει στο Λ.Α., αλλά η διαφορετική επιλογή του μάλλον μεγάλωσε το μεταξύ τους «χάσμα». Ο σταρ των «Λιμναίων» δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τον τραυματισμό στον αχίλλειο, αλλά βρέθηκε με πολιτικά στον πάγκο της ομάδας του, στην σπουδαία επικράτηση μέσα στο Χιούστον, τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/11), με το τρίποντο του Στιβ Μπλέικ.

Ο Κόμπι δέχθηκε δεκάδες ευχές από

κόσμο στο γήπεδο και αγκάλιασε τον σταρ των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, με τον οποίο μοιράζονται τον ίδιο ατζέντη (σ.σ.: Ρομπ Πέλινκα), αλλά όχι και τον πρώην συμπαίκτη του. Ο Μπράιαντ, πάντως, αμέσως μετά τον θρίαμβο των Λέικερς, ξεκαθάρισε ότι «δεν χάρηκα περισσότερο την νίκη λόγω του Ντουάιτ. Χάρηκα μόνο γιατί χρειαζόμασταν αυτό το ματς και το πήραμε με δύσκολο τρόπο». Ο Κόμπι αρνήθηκε εκ νέου να μιλήσει για τον χρόνο επιστροφής του, αλλά τόνισε ότι «αυτό το στάδιο της αποθεραπείας μου είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του τραυματισμού μου και το πλέον σοβαρό στάδιό της».

Μία πρόκληση αντιμετωπίζει και ο Ντουάιτ Χάουαρντ, αν και δεν είναι ακριβώς στο παρκέ, αλλά σε έναν άλλο «στίβο». Για την ακρίβεια, πρόκειται για… ρινγκ! Ο θηριώδης σταρ των Ρόκετς είχε πει πρόσφατα στον πρόεδρο της UFC (Ultimate Fighting Championship) Ντέινα Ουάιτ πως θα δεχόταν να μπει στο ρινγκ και να παλέψει για… 10εκατ.δολ.!!! Σε μία επίσκεψή του για να παρακολουθήσει αγώνες, μαζί με τον συμπαίκτη του Τσάντλερ Πάρσονς, ο Χάουαρντ τόνισε ότι «θα ανέβαινα εκεί και αν έπεφτα νοκ-άουτ, θα έπεφτα νοκ-άουτ. Αλλά θα ξαναπήγαινα μία μέρα!». Η απάντηση του Ουάιτ, που φυσικά διαισθάνθηκε προβολή και χρήματα ήταν η εξής: «Θα μεταδώσω τον αγώνα pay-per-view όταν μου πεις ότι είσαι έτοιμος να μπεις στο ρινγκ»! Τα προβλήματα του Χάουαρντ στη μέση και τον ώμο, όμως, μάλλον «μεταθέτουν» το όνειρο της πάλης για μετά το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετμπολ…

Keywords
Τυχαία Θέματα