Κερδίζει πόντους ο Χαντ

Η επιλογή του Τζέρεμι Χαντ στις αρχές της σεζόν από τους ανθρώπους του Άρη, έγινε σε μεγάλο βαθμό αναγκαστικά. Ο Αμερικανός που δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο, ήρθε με μηνιαίο συμβόλαιο και πέρασε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της παραμονής του στους "κίτρινους" υπό δοκιμή.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τον βρήκε στον Άρη και εξέφρασε τις επιφυλάξεις του από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το πρώτο χρονικό διάστημα της παραμονής του Χαντ στον "Αυτοκράτορα" μόνο ιδανικό δεν ήταν, αφού η μία μέτρια εμφάνιση

διαδεχόταν την άλλη. Ο ίδιος όμως δεν το έβαλε κάτω και την ενδέκατη αγωνιστική έκανε το "μπαμ". Κόντρα στο Περιστέρι ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, σε μια αναμέτρηση η οποία σηματοδότησε την αναγέννησή του. Έκτοτε η απόδοσή του κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ, εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμη και τον προπονητή του Άρη.

Αυτό το καλό πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη και τη νέα σεζόν. Εκτός αυτού όμως, έχει και δύο ακόμη σημαντικά συν. Το κασέ του και την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA. Ο Αμερικανός φέτος αμείβεται με κάτι περισσότερο από 2.000 ευρώ το μήνα, ποσό που ο Άρης μπορεί άνετα να δώσει και την επόμενη χρονιά.

Όσο για τη FIBA, όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, ο "Αυτοκράτορας" μπορεί να αποκτήσει μόνο παίκτες που το letter of clearance τους είναι στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2012. Έτσι, ακόμη κι αν η ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99 και καταφέρει μέσω αυτού να ξεπεράσει την τιμωρία της παγκόσμια ομοσπονδίας, θα είναι σε θέση να αποκτήσει ελεύθερα παίκτες στη καλύτερη περίπτωση κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα