Πάει για Χίκμαν ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με σενάρια προερχόμενα από τον Τύπο του Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός φέρεται έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ρίκι Χίκμαν. Ο νικητής του «τριπλ κράουν» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε μία «ονειρεμένη» σεζόν και θα ήταν περίεργο να μην ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του κι άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με μπάτζετ μεγαλύτερο της «ομάδας του λαού».

Η πιθανότητα να μπορέσει να μετακινηθεί

σε άλλη ομάδα ο συμπεριληφθείς στη δεύτερη πεντάδα της εφετινής Ευρωλίγκα συγκεντρώνει αρκετά καλές πιθανότητες, καθώς το συμβόλαιό του εντός ολίγου λήγει. Ταυτόχρονα, δεν φαίνεται να έχει γίνει ακόμη κίνηση από πλευράς Μιζράχι για ανανέωση και, όπως θα ζητήσει ο ατζέντης του Χίκμαν, βελτίωση συμβολαίου.

Ο εν λόγω καλαθοσφαιριστής είχε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα σε 28:43 λεπτά συμμετοχής 12.2 πόντους, με 49.7% στα δίποντα, 32.6% στα τρίποντα και 75.2% στις βολές. Σίγουρα, ο ίδιος, δε θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια πορεία, όταν η αρχή της καριέρας του σε Ρουμανία και Φιλανδία δεν προμήνυε κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα