Θα είμαστε (ΟΛΟΙ) εκεί

Το basketblog.gr είναι παντού. Όπου χτυπά η καρδιά του μπάσκετ, όπου αντέχει η τσέπη μας (γιατί είπαμε Άκη, δεν ταξιδεύουμε… φορτωτική με τις ομάδες), όπου μας… ανέχονται. Κι όπου είμαστε εμείς, θέλουμε να είσαστε κι εσείς. Γιατί έχουμε την ίδια… τρέλα, την ίδια αγάπη, το ίδιο… πάθος.

Ήμασταν (και σκόπιμα δεν το διαφημίσαμε) χορηγοί επικοινωνίας στο συνέδριο που είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και στείλαμε δύο φίλους - επισκέπτες να το παρακολουθήσουν χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Θα είμαστε

και στο Αλεξάνδρειο. Στο φιλικό προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Κι αφού είμαστε εμείς, θα είσαστε κι εσείς. Αύριο θα σας πούμε λεπτομέρειες. Ξέρετε ήδη ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Για την ώρα, ως… πρώτο πιάτο, δημοσιεύουμε μια σπάνια φωτογραφία, με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, τον Αντώνη Σαμαρά και τη Μαργαρίτα Παπανδρέου. Φωτογραφία από το 1987, τότε που… γύρισε το ρολόι του ελληνικού μπάσκετ.

Φωτογραφία που βρήκαμε στο… θησαυροφυλάκιο του Newsports Photo Agency, του πρακτορείου που μας στηρίζει. Και τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αν κρίνουμε κι από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πάντα έκαναν…

Ετοιμαστείτε, ες αύριον τα σπουδαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα