Steve Buscemi: Θύμα ξυλοδαρμού ο διάσημος ηθοποιός ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη

Θύμα άγριας επίθεσης από άγνωστο έπεσε την περασμένη εβδομάδα σε δρόμο της Νέας Υόρκης, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Steve Buscemi.

Ο 66χρονος έκανε βόλτα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος και άρχισε να τον χτυπάει κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο πρωταγωνιστής του «Boardwalk Empire» υπέστη οίδημα στο πρόσωπο και το αριστερό του μάτι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue για τις πρώτες βοήθειες, την ώρα που ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με Αστυνομία της πόλης, διαφεύγει της σύλληψης.

Hollywood

actor Steve Buscemi "is okay" after he was punched in the face by a man on a New York City street, his publicist has saidhttps://t.co/LmYzI4gfvT

Sky News (@SkyNews) May 13, 2024

«Ο Στιβ Μπουσέμι δέχθηκε επίθεση στο Mid-Town Manhattan, άλλο ένα θύμα μιας τυχαίας πράξης βίας στην πόλη. Είναι καλά και εκτιμά τις ευχές όλων, αν και είναι απίστευτα λυπημένος γι αυτό που του συνέβη, ενώ περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού σε δήλωσή του στη «The Post».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι – «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας, με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια»

Χάλι Μπέρι: Χαμός στο Instagram με τον σύντροφό της – Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της (Photo)

Σπάει… ταμεία η Τέιλορ Σουίφτ: 180.000 θεατές σε τέσσερις συναυλίες της στο Παρίσι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Steve Buscemi, Θύμα, Υόρκη,Steve Buscemi, thyma, yorki