Ρώμη: H ασταμάτητη Κόλινς στα ημιτελικά (vids)

Η εκπληκτική φέτος Ντάνιελ Κόλινς έφτασε σε έναν ακόμα ημιτελικό μετά τη νίκη της με 6-4, 6-3 κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα μετά από μία ώρα και 46 λεπτά, φτάνοντας τις 19 νίκες στα τελευταία 20 παιχνίδια, από το Miami Open και μετά όπου κατέκτησε τον πρώτο WTA 1000 στην καριέρα της. 

ANOTHER ONE

Danielle Collins takes out Azarenka to reach the #IBI24 semifinals!

Up next: No.2 seed Sabalenka

pic.twitter.com/bxqFhuyxXY

wta (@WTA) May 15, 2024

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο παίκτριες δυσκολεύτηκαν πολύ στο να κρατήσουν τα service τους με την Κόλινς να σβήνει 7/10 break-points της Αζαρένκα και η Λευκορωσίδα 10/15 break-points της Αμερικανίδας, η Νο24 του κόσμου ξεκίνησε πιο δυνατα κατακτώντας τα 2 πρώτα games, παίρνοντας προβάδισσμα με 2-0. 

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με την Κόλινς να κατακτά τα επόμενα 5 games, κάνοντας το 5-2 σπάζοντας δις το service της Αζαρένκα (2-2, 4-2), με την Λευκορωσίδα όμως να παίρνει πίσω το break μειώνοντας σε 5-4, για να έρθει ένα ακόμα break από την Αμερικανίδα, η οποία έκλεισε το set με 6-4, κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του προημιτελικού η Κόλινς ήταν αυτή που βρήκε πρώτη break (3-1) το οποίο και αξιοποίησε κάνοντας στη συνέχεια το 4-1. Η Αζαρένκα κατάφερε να πάρει πίσω το χαμένο της service μειώνοντας σε 4-3, αλλά η Κόλινς με ένα ακόμα break στο τέλος πήρε προβάδισμα με 5-3 για να κλείσει το παιχνίδι σφραγίζοντας την πρόκριση στο service της μετά από 2 match-points. 

Στα ημιτελικά της Πέμπτης η Κόλινς θα παίξει απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία νωρίτερα μέσα στη ημέρα επικράτησε της Γέλενα Οσταπένκο με 6-2, 6-4. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: H ασταμάτητη Κόλινς στα ημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα