Ρώμη: Βραδινός ο προημιτελικός του Τσιτσιπά την Πέμπτη

Με τη δεύτερη “δόση” των προημιτελικών στο ταμπλό των ανδρών, αλλά και τους ημιτελικούς στο ταμπλό των γυναικών θα συνεχιστεί η δράση την Πέμπτη στο Internazionali BNL d’Italia. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο προτελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court κόντρα στον Νίκολας Τζάρι σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 20:00 GR. 

Τσιτσιπάς και Τζάρι θα αναμετρηθούν για 6η φορά με τον Χιλιανό να έχει το ελαφρύ προβάδισμα με 3-2 σε ένα παιχνίδι το οποίο (θεωρητικά) έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τον εξαιρετικό

στη Ρώμη Έλληνα τενίστα. 

Το πρόγραμμα θα ανοίξει τις 14:00 GR με το παιχνίδι του Χούμπερτ Χουρκάτς κόντρα στον Τόμι Πολ με τους δύο παίκτες να μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα οποία είναι όλα σε ATP Masters 1000.

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 16:00 GR) θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος χρονικά ημιτελικός των γυναικών με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ίγκα Σφιόντεκ και την Κόρι Γκοφ με την Πολωνή και Νο1 του κόσμου να μετράει 9 νίκες σε 10 παιχνίδια (9-1) κόντρα στην Αμερικανίδα, με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό στον τελικό των WTA Finals. 

Σφιόντεκ και Γκοφ θα κοντραριστούν για 2η φορά στη Ρώμη, μετά το 2021 όπου συναντήθηκαν και πάλι στον ημιτελικό με την Πολωνή να επικρατεί με 7-6(3), 6-3 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο δεύτερος ημιτελικός των γυναικών θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Τζάρι και θα είναι το τελευταίο ματς της ημέρας, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να αγωνίζεται κόντρα σε μια εκ των Ντάνιελ Κόλινς και Βικτόρια Αζαρένκα. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Βραδινός ο προημιτελικός του Τσιτσιπά την Πέμπτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα