Πάφος: Υπό εξαήμερη κράτηση o 82χρονος που πυροβόλησε μέσα σε καφεστιατόριο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 82χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πραγματική σωματική βλάβη οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών πυροβολισμό εντός κατοικημένης περιοχής και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Το περιστατικό συνέβη στα Κονιά τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από

τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται ότι ο 82χρονος ενοχλείτο από τη μουσική που μεταδίδονταν από το καφεστιατόριο, υπέβαλε προγενέστερα παράπονο στην Αστυνομία και μέλη της ΑΔΕ Πάφου είχαν επισκεφτεί το καφεστιατόριο και προχώρησαν στην καταγγελία του για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Ωστόσο ως φαίνεται, είπε ο κ. Νικολάου, επειδή συνεχίζονταν η οχληρία λόγω της μουσικής, ο 82χρονος φέρεται ευρισκόμενος στην αυλή του να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο φωτιστικό του καφεστιατορίου και από εξοστρακισμό των σφαιριδίων να τραυματίστηκαν ελαφριά τέσσερα πρόσωπα, 26χρονος, 18χρονη, 25χρονη και 19χρονη, θαμώνες όλοι τους του καφεστιατορίου.

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα που τραυματίστηκαν επισκέφτηκαν τις πρώτες βοήθειες και αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο.

Διαβάστε ακόμη: Πάφος: 82χρονος έριξε πυροβολισμούς σε υποστατικό και τραυμάτισε 4 άτομα

Keywords
Τυχαία Θέματα