Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει τι κρατά τη Μαίρη και τον Φρέντερικ της Δανίας μαζί

Η βασίλισσα Μαίρη και ο βασιλιάς Φρέντερικ της Δανίας επέλεξαν να εργαστούν κατά την 20ή επέτειο του «παραμυθένιου» γάμου τους, ξεκινώντας μια βασιλική περιοδεία στη Νορβηγία.

Στις 14 Μαΐου συμπληρώνονται δύο δεκαετίες από τότε που το ζευγάρι είπε το «ναι», αλλά αντί να περάσει την ημέρα μόνο του, θα καταθέσει στεφάνι, θα επισκεφθεί τον Νορβηγό πρόεδρο και θα περιοδεύσει στη Science City

στο Όσλο.

Το βασιλικό ζεύγος θα περάσει το βράδυ σε ένα εορταστικό δείπνο, που ξεκινά στις 20:00. Την επόμενη ημέρα θα έχει μια πρωινή επίσκεψη στα γραφικά δάση Ostmarka, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα με τον Νορβηγό πρωθυπουργό και περιήγηση στην προκυμαία του Όσλο.

Η μεγάλη αλλαγή της Μαίρη και του Φρέντερικ της Δανίας

Η περιοδεία, η δεύτερη από τότε που ανέβηκαν στον θρόνο, φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την παλιά τους φιλοσοφία «δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά», επειδή αφήνει πολύ λίγο χρόνο στο ζευγάρι να επανασυνδεθεί - κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα, μετά τις φήμες για συζυγικά προβλήματα.

Ακόμη και όταν ο Φρέντερικ ανέβηκε στο θρόνο είπε ότι θα δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια και τις διακοπές, σημειώνοντας ότι «τα τακτικά διαλείμματα είναι σημαντικά».

Τι λέει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος για τη Μαίρη και τον Φρέντερικ

Η απόφαση του βασιλικού ζεύγους να δουλέψει κατά την ειδική αυτή περίσταση αντανακλά την εικασία της ειδικού της γλώσσας του σώματος, Λουίζ Μάλερ, ότι «το ειδύλλιο τελείωσε».

Μιλώντας στην Daily Mail μετά την αμήχανη τηλεοπτική συνέντευξη του ζεύγους την περασμένη εβδομάδα, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος είπε ότι το μόνο που φαίνεται να κρατά τη μεταξύ τους σχέση είναι η δέσμευσή τους στους ρόλους τους ως βασιλιάς και βασίλισσα της Δανίας.

«Δεν δείχνουν σημάδια ότι είναι ζευγάρι [με ρομαντικό τρόπο]», είπε. «Τα καλά νέα είναι ότι εδώ είναι δύο άνθρωποι απόλυτα αφοσιωμένοι στον ρόλο τους [ως βασιλιάς και βασίλισσα] και παίζουν τον ρόλο ως ζευγάρι», πρόσθεσε.

Οι βασιλικοί παρατηρητές είπαν ότι η επιλογή του ζευγαριού να δουλέψει κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας τους προκάλεσε σχόλια σε όλη τη Δανία.

«Πότε το βασιλικό μας ζευγάρι θα γιορτάσει την 20ή επέτειο του γάμου του;» αναρωτήθηκε μια γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δημοσίευση του προγράμματός τους. «Την ημέρα του γάμου του βασιλιά και της βασίλισσας;» ρώτησε ένας άλλος.

Οι φήμες περί απιστίας του Φρέντερικ και η ψυχρότητα της Μαίρη

Το «παραμυθένιο ειδύλλιο» των δημοφιλών γαλαζοαίματων βρίσκεται στο μικροσκόπιο από τον Νοέμβριο του 2023, όταν ο τότε διάδοχος του θρόνου εθεάθη να κάνει «παρέα» με τη Μεξικανή socialite Τζενοβέβα Κασανόβα στη Μαδρίτη.

Η Τζενοβέβα αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον τότε πρίγκιπα, μετά από φήμες στα ευρωπαϊκά ταμπλόιντ που υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν παράνομο δεσμό.

Ωστόσο, οι φήμες φούντωσαν μετά τη δημοσίευση μιας σειράς φωτογραφιών που τους έδειχναν να εξερευνούν την ισπανική πόλη.

Οι φωτογραφίες φάνηκαν να δείχνουν τον Φρέντερικ να κατευθύνεται στο διαμέρισμα της Γενοβέβα, όπου πέρασαν δύο ώρες, πριν βγουν για δείπνο.

Μετά την υποτιθέμενη σχέση, ο βασιλικός λογαριασμός στο Instagram έχει λάβει χιλιάδες σχόλια που καταδικάζουν τον Φρέντερικ και αποθεώνουν τη Μαίρη.

Κάθε φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους που τραβήχτηκε από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση της υποτιθέμενης σχέσης ακολουθείται από εικασίες.

Η ειδικός σχολίασε ότι το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ επιφυλακτικό όταν βρίσκεται ο ένας στην παρέα του άλλου, όπου κάποτε αγγίζονταν πιο συχνά και ήταν χαλαροί.

«Μπορεί μετά από τόσα χρόνια, αυτό να είναι κατανοητό, αλλά με δεδομένη την προηγούμενη συμπεριφορά και τις φήμες πριν από τη στέψη, αισθάνεται κανείς μια πρόκληση στη σχέση τους», είπε.

Η αυστραλιανής καταγωγής βασίλισσα Μαίρη έχει πιαστεί από την κάμερα να έχει βλοσυρό ύφος, αντικαθιστώντας το λαμπερό χαμόγελο που κάποτε είχε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Slip Inn στο Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000. Η Μαίρη μετακόμισε στη Δανία, άφησε την αυστραλιανή και βρετανική υπηκοότητα και έμαθε τη γλώσσα.

Πήρε την έγκριση από τη βασίλισσα Μαργκρέτε, παντρεύτηκε τον νεαρό πρίγκιπα και απέκτησε μαζί του τέσσερα παιδιά, προτού η «τέλεια» δημόσια εικόνα τους πληγωθεί από τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση.

Το ζευγάρι θα περιοδεύσει στα Νησιά Φερόε στα μέσα Ιουνίου και στη συνέχεια στη Γροιλανδία, τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου.

Φωτογραφία: Associated Press, Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ειδικός, Μαίρη, Φρέντερικ, Δανίας,eidikos, mairi, frenterik, danias